Laci bácsi a kispadon – norvég túrán, – oslóba tart a baloldal

Horn Gyula és Kovács László idejében szárnyalt a baloldal. Lendvai Ildikó és Gyurcsány Ferenc regnálásakor elkopott, lendületét vesztett párttá silányult .

A nagy fiatalítás hevében sikerült mindent szétverni.

Tehát van igazság abban, hogy csak a vezérelvű csoportosulások képesek összetartani erőt mutatni. Az ifjú törökök egymást gyűrték le.

A mostani választás lesz a kijózanító kereszttűz , ha ezen túl lesznek akkor rájönnek ennél lejjebb már nincs. Üres a kassza, a sokat emlegetett Jókai utcai páncélszekrényben már csak váltók fizetési meghagyások, hitellevelek lehetnek. Nincs már min marakodni, az adósságot meg hozzá írhatjuk az SZDSZ örökségéhez.

Tehát az önkormányzati voksolás után mindenre sót hinteni és új alapokat ásni. Ez az egyetlen járható út. Az, hogy a mostani kormányellenesség összeforrasztja majd a baloldalt már nem jött be. Kelle egy steril új párt, hiteles vezetővel a tagságot meg ugye nem lehet leváltani, tehát a régiekből kell verbuválni.

Laci bácsi meg ha még bírja álljon fel a kispadról, Lendvai Ildikó is megigazíthatja a fogsorát aztán álljanak be a ringbe. A fiatalokra már most rászámoltak még a törölközőt se tudták bedobni nekik.

Jó az öreg, az öregek a háznál. Rajtuk kívül más már aligha tud lelket önteni ebbe a társaságba.