Jót dumcsiztunk – nem pletykáltam – Marx megkapta a barackot – Obama füle a kezemben maradt

marximage
Ugye jól mutatunk.Udvaroltam egy kicsit , mondtam , láttam azokat a fotóit, amelyek egy nudista strandon készültek , anno NDK-ban. Nem pirult el, mert olyan viaszszínű arca van. Inkább terelte a szót. Kérdezte, s mi van maguknál?
Gondolkodtam, pletykáljak e. Majd döntöttem mégsem. Csak úgy szőrmentén jegyeztem meg, hogy nagy a kavarás mifelénk. Itt van ugye a kép az amerikai ügyvivőről és Gyurcsányról. Biztosan arról beszélnek, hogy lehetne Magyarországot diszkvalifikálni az európai mezőnyből. Vagy mégsem. Igaz e, hogy az USA ügyvivője, Goodfriend úr ott volt az internetadó elleni tüntetésen? Persze, ő mindenütt ott van a Békemenetben is részt vett. Ezt maga mondta.
Vida Ildikó most először nyilatkozott – persze a baráti sajtóban. Mondom, ő a NAV elnöke, kimondta amit már mindenki tudott, hogy nem léphet Amerika földjére. Ez a döntés szerinte az ötvenes évek koholt vádjait idézi.Így aztán csak lesz vizsgálat, s ha minden igaz ő maga vezeti majd. Addig se függesztik fel a hivatal éléről mert ezzel kizárnák őt a tárgyilagos eljárásból. Sőt egy ilyen kényszer szabadságolással már a vizsgálat végeredményét is megelőlegeznék. Különben is nálánál jobban senki se tudhatja, hogy ő nem követett el semmi olyat amivel az amerikai barátaink vádolják.
Merkel csak hallgatott. Maguktól magyaroktól sokat lehet tanulni – jegyezte meg.
Kezet fogtunk volna de nem merte mert már Obama füle is az ujjaim között maradt amikor megcsavartam az oválisban. Inkább átmentem az öreg Marxhoz és adtam neki egy barackot a fejére. Szó nélkül tűrte. Meg is érdemelte, sokat fárasztott a foxi marxi egyetemen, ahol nem kötelezően illett eljárni.barack