Borul a billi, de nem eléggé – tranzvesztíta átalakuló művész a BZSH élén –  pravoszláv katolikus kántor, Csereklye Viktor akiből Dávid lett

letöltés (5) letöltés (4) images (6) images (4)Lehet, hogy tetszenek unni, jómagam is így vagyok ezzel, de megint csak ezen kérődzök. Szóval ez a bájos teremtés lett a Budapesti Zsidó Hitközség ügyvezető igazgatója, aki ezentúl milliárdok felett diszponál. Végzettségét, szakmai okleveleit amiket beírt nem igazolta,  még a vak rendőr se látta.Különös figura, korábban mint a pravoszláv egyház tagja katolikus kántor volt majd váltott és betért. Hogyan miként erről se akar beszélni.

Van már egy könyvre való anyag róla, lenne hozzá ezer kérdésem – de testőre, Császár Balázs a semmiből előbújt titkára bevezette a körkörös védelmet. Hiába mennek a telefonok, mailek semmire nem akar válaszolni csak perelni akar. Csak már ott tartanánk mert a bíróság előtt előjöhetne a farbával, ott aligha elégednek meg a szépen megfogalmazott önéletrajzi dicshimnusszal.

Ám most már az is kérdés – hogyan jutott idáig egy történelmi egyház vezetése, kinek, kiknek köszönhető ez a botrányos ügy? A billi már borult, de még mindig van benne annyi, hogy mindenkinek jusson belőle.

Kérésem, ezt a cikket minél nagyobb szélesebb körben osszuk meg, dugjuk oda Dávid orra alá, hátha békésen távozik amíg erre módja van. Szerintem az Angyalbárba visszavárják.