Napi Schwezoff – haladunk, mikor sétál ki ebből szép szobából – s mit vihet magával a Császáron kívül ?

IMG_0534

IMG_0535
Elég volt, elegünk van. Persze, hogy unják magam i így vagyok ezzel a témával. Tele van vele a hócipőm. Is.
Csak hát kell a napi Schwezoff, mert mind mondogatják lefizettek. ha valaki tudja, hogy ki az aki engem finanszíroz sürgősen jelezze, szívesen risztelek vele. A pesti levegő ilyen, el se hiszik, hogy valaki belső felindulásból megy fejjel a falnak mit sem törődve a sorozatos fenyegetéssel. Jut eszembe a héten el is megyek a kötelező lövészetre, nem hanyagolom tovább.
A héten ugyanis újabb dokumentumok bukkantak fel Dáviddal kapcsolatban, hogy kikkel tanul arabul. Remélem megy neki a lecke, jófejű fiatal ember, irigylem a sokoldalúságát. Hallom egy nyelvzseni. Nézegetem a youtubos nyilatkozatait, tökéletesek. Békés hangúak, megnyerő stílusban profi módon készülnek.
Ám nekem még mindig volnának kérdéseim, amelyekre csak ő válaszolhatna. A katari nagykövetről, Császár Balázsról, az izraeli amerikai és az orosz éveiről kellene úti beszámoló. Az angyalbáros sztorik már elavultak, érdekesebb Országh Tibor atya véleménye aki közvetlen főnöke volt az alsógödi katolikus parókián. A Csereklye család is őrizhet titkokat, olyanokat amelyekre már Israel Taub úr a gimnázium vallási vezetője se válaszolhat. Ő az akit nyakon szúrt egy köjálos afgán, aki most már Dunántúlon dolgozik. Szikével a kezében.
itt hagyom abba – jó hír, hogy gyűlik a tiltakozó aláírások száma. Nálamnál komolyabb fazonok is követelik a lemondását. Tudom a kutya ugatás nem hallatszik messzire, de mi még csak csaholunk. Azért is. Közbe követeljük, hogy a bizalmas személyi anyagainknak a közelébe se kerüljön Dávid. Akár ki is lépünk az általa képviselt egyletből. Magunk rágjuk majd a gittet péntek estéig.