imageTerrorizmus világszerte.Az iszlám állam teljes offenzívát hirdetett a világ ellen.Igazabol azt se tudjuk , hogy mi a céljuk. Viszont sejtjük. Egy totális káoszt akarnak, amelynek égisze alatt beveszik Európát. Nagy kérdés , hogy kinek érdeke mindez, s ki vagy kik finanszírozzák.

Egy ismerősöm ezen a Tunéziai szálloda soron nyaralt tavaly. Emlékezete szerint a tragédia a szomszédos hotelben történt, amelynek a strandja egybe van azzal amelyikben ok is pihentek.Elmondta, hogy tavaly is fegyveres örök védtek a szálloda szárazföldi frontján, viszont a tenger felol csak úszó mestereket es Vizi mentőket láttak.Tehat a támadás teljesen váratlanul erte a vendégeket.

Vajon mi lesz a következménye ennek a veres gyilkosságnak? Egy mar biztos a tunéziai nyaralások at tömegesen mondjak le? Tehat a terroristák elértek a céljukat, ha Tunézia idegenforgalma, fő bevételi forrása megcsappan ebben az arab államban is megroggyant a gazdaság. Nő a nyomor, a válság es az elégedetlenség újabb arab államot sodorhat a kiszámíthatatlan politikai helyzetbe. Nehány kép a történtekről.imageimage