Itt nem lehet félreértés – mindenki megtalálja a helyét – csak figyelni kell – a bajuszosoknak a férfiszakasz dukál

Pontosan ma egy hete, szombaton délután a Tiszaújvárosi Ménes csárda vendége voltam. Sok jót ettem és sok érdekeset figyeltem meg. Ugye a mosdóra még a legjobb helyeken is angolul írják ki , hogy melyik a női vagy a férfi. Ide való vicc – a kedves vendég kérdezi a pincért, hogy merre van a toalett. Kedves uram balra, ahol az van kiírva, hogy gentleman( dzsentlimen). Ne törődjön vele, nyugodtan menjen be!

A legtöbb helyen fantázia dús kisfiú egy éjjelibe csorgat – ez lenne a férfi – vagy egy kislány a billin a trónol – ez a női szakasz. Ez a fajta jelzőrendszer szinte nemzetközi. Annak ellenére, hogy újabban terjedőben van a hölgyek állva vizelése. Higéníai okokból ajánlatos mert így nyilvános helyeken nem kell leülniük. A módszer lényege, hogy egy tölcsérszerű papírlapot helyeznek oda , na hogy is mondjam, ahonnan a csapadék jön.

S itt a Szederkényi úti Ménes csárdában formabontásként egy asszony és egy magam korabeli úr fájintos képe jelzi, hová is kell mennünk. Ha a szükség úgy szólít. Gratula! image Jó ötlet.