Puskás Öcsi , Öcsinél – ahol a legjobb csülkös, tejfeles bablevest főzik – nem mindegy hová víszük a vendéget

Szinte minden hónapban megesik, hogy egy-egy messziről jött kedves vendéget kell fogadnom. Privát vagy üzleti ügyben. Mi sem természetesebb, hogy ilyenkor alaposan megfontolom hová melyik miskolci vendéglőbe étterembe invitáljam. Mindenki tudja, hogy egy nem sikerült éttermi ebéd vagy vacsora után akár az üzleti megbeszélés célja is könnyen füstbe mehet. Megtörtént, hogy egy német társaságot  egy olyan helyen fogadtam ahol az egybesültnek mondott hal belseje fagyos, jeges volt. Miközben egyfolytában azt mondogattam, hogy itt bármit rendelhetnek, nem csalódnak.

Nos, mostanában óriási a választék.  Jobbnál jobbak a miskolci vendéglátóhelyek. Ám ha tutira akarok menni, újabban a Városház téri Calypsot választom. Ott vettem észre, elég későn, hogy a vendéglő falán egy figyelemre méltó képösszeállítás díszeleg. Puskás Öcsi találkozója az étterem tulajdonosával Deutsch Öcsivel. Most megosztom a ritkaság számba menő képeket.

S ne feledjük, jelenleg itt van a legjobb csülkös tejfeles bableves friss házi kenyérrel. S jó szívvel ajánlom még a magyaros szűzérmét. Jó étvágyat!image