Kerényi a sörfesztiválról – kis grofora várok – nagy nevek a színpadon  – finom sör a fák alatt  – jókedv terül el  a Népkertben

imageHajdú Péter csütörtökön késő délután érkezett Miskolcra, terepszemlére. Hadvezérként járta be a Népkertet és minden rendbe találtatott. Megcsináltam vele a szokásos  interjút  ami hamarosan olvasható lesz az Északban. Nem kíméltem.

Péter kedvesen terelt a fesztivál irányába ám ennél izgalmasabb témák is terítékre kerültek. Előzetesen annyit, hogy  a nagy nevű sztárok idén is fellépnek. A zajszintet nem lépik túl. S egyetlen fát se vágtak ki és nem is fognak. S utánuk a Népkert tisztább lesz mint a fesztivál előtt.

Egyébként a zenei ízlésem olyan amilyen. Bevallom a vonós négyest Salamon Béla előadásában kedvelem a legjobban. Így aztán csápolni szeretnék vasárnap a kis grofo fellépésén. Hát ha még sramli is lenne  odaköltöznék. Nem vagyok elég sznob, hogy élvezzem a komoly zenét. Kivétel Johan Strauss. Miatta még keringőre is fakadtam egyszer Bécsben. Tanúk vannak rá.

Közben megérkezett Kerényi Laci barátom kollekciója. Csuda jó fotók. Péterről is klassz képeket gyártott. Tessék mazsolázni!

image
Interjú közben

Ha meg kedvük támad egy kis kikapcsolódásra ott a helyük az ötödik miskolci sörfesztiválon a miskolci Népkertben.image image image image image image image image image image image image image