Az óra öltöztet -pontos idő nélkül elvesszünk — hajtson egy Tommy Hilfigerre – Gyuri megmondja a frankót – ajándékozási tanácsadás a Szinva park földszintjén
rinder

Eljött az idő, hogy összeírjuk, kinek mit ajándékozunk karácsonyra. Parfümöt, nyakkendőt, villamos vasútat, zoknit vagy csábos fehérneműt. Igazából teszünk arra, hogy ki mit szeretne, a lényeg, hogy egy problémát kipipálhassunk. Egyébként se könnyű a döntés. Ilyenkor  mi sem egyerűbb, elmegyünk Rinder Györgyhöz tanácsért. Ő, a Rinder Óra tulajdonos tudja a legjobban, hogy milyen ketyegőt szeretnének a hölgyek és az urak. A Szinva parti üzletében az igazi sláger a Tommy Hilfiger karóra. Ki az aki nem tudna egy ilyen márkának örülni, még akkor is ha már tíz egyéb más órája is van.  S, ehhez most csodálatos márkás karkötőket is kínálnak. Mondhatnám, az óra öltöztet. Akár mint a napszemüveg. S, az óra bosszant is , mert még a ciripelésével is arra figyelmeztet, hogy fogy az időnk. Ám pontos idő nélkül meg elveszünk.

 Közeleg a karácsony, dönteni kell kinek mit ajándékozzunk és ki minek örülne. Ha tanácsra van szüksége ne kerülje el a Rinder órát, Gyuri megmondja a frankót. S ha téved, az ünnepek után készségesen cseréli, az ajándékozott kedvére, tetszésére. Semmi rizikó.

img_0730
Aki ebből sem tud kedvére választani – kérjen tanácsot