Vámpír tanyák egyre másra – ki az aki ezt elmagyarázza – vérünket veszik, forintért – van ami mellettük szól

Nem értem. Ki az aki ezt nekem kimagyarázza. Mást se hallok, hogy kevés a vér a kórházakban. Nyáridőben kevés az önkéntes véradó. Műtétek maradnak el mert egy egy ritka vércsoportból nem sikerült elegendőt raktározni. A gyógyszergyártók is sírnak, hogy számukra se jut emberi vér.  Bár hallottam nemrégiben, sikerült feltalálni a szintetikus vért, amely mindenkinél egyformán használható.

S miközben ez a helyzet egyre másra nyílnak az úgynevezett fizetős vérbankok. A közelmúltban még hajléktalanokat utaztattak Bécsbe, ahol  néhány euróért csapolták meg a szerencsétleneket. Ma már helybe jönnek a vérünkért.

Ezek már igazi vérbankok, pénzt adnak azért amit a májunk termel. Sokan azzal védelmezik ezt az üzletágat, hogy a pénzre rászorulók általában nem járnak egészségügyi szűrésre. Ám itt ezeket a vámpír tanyákon gondosan megvizsgálják őket.  komplett vérképet kapnak és rossz esetben idejében figyelmeztetik őket az egészségük romlására. Persze ebben az esetben kizárják őket a véradásból és a pénztől is elesnek.  Valamit valamiért…