Elkanászosodik a Telekom – trükköznek a számlával – késve viszik ki, hogy késedelmi pótlékkal terhelhessék
bányatelefon

Szóval kezdünk elhidegülni egymástól. Valamikor a Telekom volt a kedvenc szolgáltatóm. Csak hát elkanászosodtak. Egyre jobban érzékelem, hogy megbízhatatlan, komolytalan pénzbehajtó céggé válnak. Sorolom, dokumentálom a példákat. A bízonyítékokat.  Tegnap azaz július harmadikán kapom a lenti számlát. Amiről azt állítják, hogy június derekán állítottak ki. Majd  írják fizetési határidő júlis 9. Rögtön be is fizettem. Online bankolok, hiphop rendezem az adósságom. Nem általában, hanem mindig. Így aztán szokásom szerint megfordítottam a számlát, s végig pásztáztam, hogy hozzáadták e az aznapi dátumokat. Mint az étteremben a főpincérek. Nos, felfedeztem, csaknem ezer forintos késedelmi hátralékot.  A kisördög azonnal megmozdult – megnéztem az előző befizetést is, itt is aznap, a számla megérkezésekor pengettem az adósságom. Tehát a Telekom trükközik. Kiállítja a számlát, majd késve kézbesíti, hogy plusz ezer forintos késedelmi pótlékkal megnyomhassa a következő számlát. Barátaim, figyeljünk oda! Ne hagyjuk. Ez kész átverés. Már csak azért is mert a hosszú borítékon semmi pecsét, bélyegző, nehogy már be tudjuk bizonyítani, mikor is kaptuk kézhez.  Csak vonalkód szerű csíkok vannak rajta amit a fene se tudna megfejteni.

S akkor itt vannak az aranypontok. Bemegyek az irodába, mondván nem hagyom veszni az aranypontjaimat. Közlik ez kevés, egy bizonyos szint alatt nem tudják jóváírni. A kicsiket lenyelik. Ez is kész átverés.
Másik, gondom. Három boxom van a SAT tévéhez. Tavaly az egyiket visszanézhetősre cseréltettem. Szuper volt, hat hónapig. Majd valami belső hiba miatt, tévedésből lekapcsolták. Keresték a hibát, háromszor cseréltek boxot. Persze közben ezért is számláztak. Semmi jóváírás nem történt. Csak írtak egy levelet, hogy igazából nekem ilyen szolgáltatásom nem is volt. Csak mostantól. Képesek voltak letagadni, hogy hat hónapig mindent tudtam rögzíteni, de a cserékkel sorra vesztettem el a felvett műsorokat. Állítólag az MT számaimat cserélték el. pardon, elnézés meg mi egyéb máig is elmaradt.