Alkoss szabadon a Samsung Galaxy Note8-cal!

                                                                                                                  

 

Az Infinity Display, az okosabb S Pen és az optikai képstabilizátoros duál kamera segít, hogy az életben és a munkában is többet érj el

Budapest, 2017. augusztus 23. – A Samsung bemutatta a Galaxy Note8-at, a Note széria új generációját, amelyet azoknak terveztek, akik szeretnének kötöttségek nélkül alkotni. A Galaxy Note8 az elődjénél nagyobb Infinity Display, határtalan kijelzővel érkezik, ennek ellenére kényelmes egykezes használatot biztosít. A személyre szabott kommunikációt a készülékhez tartozó S Pen biztosítja, míg a Samsung eddigi legjobb okostelefon kamerájának[1] köszönhetően a Samsung Galaxy Note8-cal lenyűgöző fotók készíthetők. A Galaxy Note8-at a felhasználók igényei és életmódja alapján tervezték meg.

„Nagyra értékeljük a Note-közösség elkötelezettségét a készülékcsalád mellett. Folyamatos inspirációt jelentettek számunkra, a Samsung Galaxy Note8-at nekik terveztük – mondta DJ Koh, a Samsung Mobilkommunikációs üzletágának elnöke. – Az Infinity Display, határtalan kijelzőtől kezdve, az okosabb S Penen keresztül, a minden eddiginél erősebb duál kameráig a Galaxy Note8 minden elemével segíti a felhasználókat olyat alkotni, amiről korábban nem gondolták, hogy lehetséges.”

A magyarországi okostelefon-piacon tapasztalható komoly gyártói verseny ellenére is évek óta stabilan őrizzük piacvezető helyünket, de még ennél is fontosabb, hogy a prémium árkategóriájú készülékeink egyre nagyobb arányt képviselnek a hazai értékesítésünkből. A Note8 bevezetésével ez a szegmens most egy újabb készülékkel bővül, reményeink szerint, még tovább erősítve az elégedett és lojális Samsung felhasználók népes táborát” – mondta el Kunos Balázs, Samsung Electronics Magyar Zrt. mobil üzletágának vezetője.

Emellett azok a magyar vásárlók, akik előrendelik az új Galaxy Note8-at az ajánlatban résztvevő partnereken és viszonteladókon keresztül, egy Samsung DeX dokkolót kapnak ajándékba. A Samsung DeX dokkolóval összekapcsolható a telefon az asztali gépek monitorával, billentyűzetével és egerével, így az okostelefon használata számítógép-élménnyé válik. A Samsung DeX dokkoló segítségével a felhasználók szerkeszthetik dokumentumaikat, kivetíthetik prezentációikat, játszhatnak, kapcsolatba léphetnek a barátaikkal és közvetlenül is megtekinthetik a Galaxy Note8-on lévő tartalmakat egy nagyobb kijelzőn, így a munka és a mindennapok is egyszerűbbé, gyorsabbá és okosabbá válnak. Az új User Interface-nek (UI), amely megkönnyíti az applikációkhoz való hozzáférést és a multitaskingot, valamint a teljesítmény és a szórakoztató célú applikációk, illetve szolgáltatások terén is megnövelt energiatakarékosságnak köszönhetően a felhasználók a maximumot hozhatják ki a Galaxy Note8-ból a DeX dokkolóval.

A Samsung 2011-ben mutatta be a Note-szériát. Azóta a Note-ok ismertetőjegyének számító kiszélesített képernyő és az S Pen köré valódi rajongói közösség szerveződött. A Samsung piackutatása szerint[2] a Note-felhasználók 85 százaléka büszke a Note készülékére és ajánlja is barátainak, 75 százalékuk pedig állítja, hogy ez az eddigi legjobb telefonja.

Élvezd és alkoss jobbat az Infinity Display, határtalan kijelző segítségével!

A Galaxy Note8 minden eddiginél nagyobb képernyővel rendelkezik a Note-készülékek között, keskeny kialakítása miatt mégis kényelmesen elfér egy kézben is. A 6,3 coll méretű Quad HD+ Super AMOLED Infinity Display, határtalan kijelzőn több látszik egyszerre, így kevesebbet kell görgetni. A Galaxy Note8 nagyobb felületet biztosít a videónézéshez, olvasáshoz és rajzoláshoz – ez teszi egy valódi multitasking telefonná.

A Note-felhasználók a Multi Window-nak köszönhetően régóta többre képesek. A Galaxy Note8 az új Alkalmazáspár funkcióval lehetővé teszi két tetszőleges applikáció egy időben történő futtatását az Edge-panelen. Nézz videót, miközben a barátaiddal beszélgetsz, vagy kezdeményezz egy konferenciahívást úgy, hogy közben a naptárad is nyitva van előtted!

S Pen: A kommunikáció új formája

Az S Pen a Note-széria bevezetése óta a készülékek meghatározó kiegészítője. A Galaxy Note8 továbbfejlesztett S Penje teljesen új távlatokat nyit az írásban, a rajzolásban, a készülékkel való interakcióban és a barátok közötti kommunikációban. Az új S Pen finomabb heggyel, továbbfejlesztett nyomásérzékelővel[3] és olyan funkciókkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik, hogy a felhasználók úgy fejezzék ki magukat, ahogy más elektronikus tollal vagy okostelefonnal eddig nem volt lehetséges.

Ha a szöveg már nem elég, az Élő Üzenet alkalmazással lehetőséged van megmutatni személyiségedet és igazán kifejező történeteket mesélhetsz. A Galaxy Note8 segítségével mostantól animált szöveget vagy rajzolt tartalmakat is meg tudsz osztani minden olyan platformon, amely támogatja az animált GIF-ek (AGIF) megjelenítését. Az S Pennel a kommunikáció teljesen új módja nyílik meg: élethű, érzelmekkel teli kapcsolatot teremt, ami életre kelti az üzeneteket.

Az Always On képernyő lehetővé teszi, hogy a felhasználók minden értesítést lássanak, anélkül, hogy fel kellene oldaniuk a telefonjukat. Ez a funkció a Galaxy Note8-ban még többre képes! A Jegyzet a kikapcsolt képernyőn funkciósegítségével akár százoldalnyi jegyzet is készíthető, melyek kitűzhetők az Always On képernyőn, később pedig ugyanitt közvetlenül is szerkeszthetők.

Ha a tengerentúlra utazol vagy idegen nyelvű weboldalt böngészel, akkor a továbbfejlesztett S Pen Translate funkciójával a szövegre kattintva gyorsan lefordíthatod nem csupán az egyes szavakat, hanem teljes mondatokat is, akár 71 különböző nyelven. Ráadásul, ugyanezzel az alkalmazással azonnal át tudod konvertálni a mértékegységeket és a valutákat is.

Jobb képek a Galaxy Note8 kategóriája legjobb kamerájával

Sok felhasználó számára a telefon kamerája a legfontosabb szempont a készülék vásárlásakor. A Galaxy Note8-cal a Samsung új szintre emelte az okostelefonok kameráinak versenyét, hiszen a készülék minden eddiginél nagyobb teljesítményre képes fényképezőgéppel rendelkezik.

A Galaxy Note8-at két 12 megapixeles hátsó kamerával szerelték fel, mind a nagy látószögű, mind a teleobjektív lencse optikai képstabilizátorral rendelkezik. Így akár egy új várost fedezel fel, akár csak a környéken futsz, az optikai képstabilizátornak köszönhetően élesebb képeket készíthetsz.

A még kifinomultabb fotózáshoz a Galaxy Note8 Élő Fókusz funkciója járul hozzá: lehetővé teszi a mélységélesség szabályozását; a fotó elkészítése után az előnézet módban beállítható az életlen területek mértéke (bokeh effect).

A Dual Capture módban a két hátsó kamera egyszerre két képet készít, amiből mindkettő lementhető: egy közelit a teleobjektív lencsékkel és egy másikat, ami a nagy látószögű lencséknek köszönhetően megmutatja a teljes hátteret.

A nagy látószögű lencsék gyors autofókuszú Dual Pixel szenzorral rendelkeznek, így élesebb és tisztább képek készíthetők még kevésbé megvilágított környezetben is. A Galaxy Note8 emellett egy piacvezető 8 megapixeles Smart Auto Focus elülső kamerával rendelkezik, így éles szelfik és videó chat képek készíthetők vele.

Funkciók és szolgáltatások galaxisa

A Galaxy Note8 a Galaxy-örökségre, azaz egyedülálló funkciókra és adottságokra épül:

  • Víz- és porállóság: Négy évvel ezelőtt a Samsung bemutatta az első vízálló Galaxy-készüléket. Ma pedig már szinte bárhova magaddal viheted a Note-odat, mivel mind a készülék, mind az S Pen víz- és porálló (IP68[4]), sőt, még akkor is lehet vele írni, ha nedves a kijelző!
  • Gyors vezeték nélküli töltés: Két évvel ezelőtt mutatta be a Samsung az első Galaxy-készüléket, melyhez nem kellett vezetékes töltő. A Galaxy Note8 támogatja a legfejlettebb vezeték nélküli töltési lehetőségeket, így gyorsan és kényelmesen tölthető[5] anélkül, hogy portokkal vagy kábelekkel kellene bajlódni.
  • Biztonság: A Galaxy Note8 számos biometrikus azonosítási lehetőséget kínál, köztük retinaazonosítást és ujjlenyomat szkennelést is. A Samsung Knox[6] hardveres és szoftveres szinten egyaránt magas fokú védelmet és biztonságot nyújt, illetve a Secure Folder funkció külön tárolja a személyes és professzionális adatokat.
  • Nagy teljesítmény: A 6 GB-os RAM-nak, a 10 nm-es processzornak és az akár 256 GB-ig bővíthető memóriának köszönhetően a böngészéshez, streameléshez, játékhoz és multitaskinghoz szükséges teljesítmény a felhasználók rendelkezésére áll.
  • Innovatív mobil élmény: A Samsung DeX dokkoló a számítógép-használat élményét biztosítja a mobiltelefonon: a felhasználók a készülékükön tárolhatják fájljaikat, dolgozhatnak menet közben, és számítógéppé alakíthatják telefonjukat, ha még nagyobb képernyőre van szükségük. A Galaxy Note8 tartalmazza a Bixby[7] szolgáltatást is, mely okosabbá teszi a felhasználók telefonját; tanul tőlük, és az idő múlásával fejlődik, így segít, hogy még több dolgot tudjanak elintézni.

Mobil teljesítmény, hatékonyság és biztonság az üzleti ügyfelek számára

A Galaxy Note8 új, továbbfejlesztett funkcióival magasabb szintre emeli az üzleti innovációkat. Jellemzők, amelyek fokozzák a cégek teljesítményét, hatékonyságát és biztonságát, ugyanakkor egyszerűsítik azok munkáját:

  • Továbbfejlesztett S Pen üzleti ügyfelek számára: Az S Pen lehetővé teszi a szakemberek számára, hogy olyan dolgokra is használják Galaxy Note8-ukat, amelyekre más okostelefonok nem képesek. Például diszkréten jegyzetelhetnek a segítségével vagy gyorsan jegyzetekkel láthatnak el dokumentumokat és képeket.
  • Érintés nélküli azonosítás: A Galaxy Note8 íriszszkennert kínál például azon szakemberek számára, akik az egészségügyben, építőiparban vagy közbiztonsági ágazatokban dolgoznak, így könnyen előfordulhatnak olyan helyzetek, amikor anélkül kell feloldaniuk a telefonjukat, hogy hozzáérnének.
  • Továbbfejlesztett DeX dokkoló lehetőségek: A Galaxy Note8 összekapcsolható a Samsung DeX dokkolóval, amellyel a mobiltelefon akadálytalanul számítógéppé alakítható, akár kültéren, akár az irodában, akár otthon.

Elkötelezettség a biztonság mellett

A Samsung továbbra is elkötelezett, hogy az iparág vezetője legyen az akkumulátorok biztonsága területén. A Galaxy Note8 telepét a Samsung 8 pontból álló, Battery Safety Check vizsgálatának vetették alá, ami a legszigorúbb ellenőrzés az ágazatban.

„Szorosan együttműködünk a Samsunggal, hogy jelentős fejlesztéseket hozzunk létre az okostelefonok minőségénének és biztonsági értékelésének tudományában. A Galaxy Note8 sikeresen teljesítette a teszteket, amelyek a készülékek és akkumulátorok biztonságát ellenőrizték. Örömmel várjuk, hogy folytathassuk a stratégiai kapcsolatot a Samsunggal, és segíthessünk biztosítani a készülékek biztonságát minden vásárló számára” – mondta Sajeev Jesudas, az UL International elnöke.

A Galaxy Note8 Magyarországon 2017. augusztus 23. 18:00-tól előrendelhető 334 990 forintos ajánlott fogyasztói áron. A készülék hazánkban 2017. szeptember 15-től kerül forgalomba Éjfekete és Arany[8] színvariánsokban.

További információért a Galaxy Note8-ról, kérjük, látogasson el az alábbi weboldalakra: http://www.samsungmobilepress.com; www.news.samsung.com/galaxy ; www.samsung.com/galaxy;
http://www.samsung.com/hu/smartphones/galaxy-note8/shop/ ;
http://www.samsung.com/hu/smartphones/galaxy-note8

 

Samsung Galaxy Note8 Termékjellemzők

 Galaxy Note8
Kijelző6.3-inch Quad HD+ Super AMOLED, 2960×1440 (521ppi)

*A kijelző egész felületének átmérője, figyelembe véve a lekerekített sarkokat.

*Alapértelmezett felbontás: Full HD+ , amely a Beállításokban cserélhető Quad HD+ (WQHD+) felbontásra

KameraHátlapi kamera: duál kamera Dual OIS-szel (Optical Image Stabilization)

– Széles látószögű lencse: 12MP Dual Pixel AF, F1.7, OIS

– Teleobjektív lencse: 12MP AF, F2.4, OIS

– 2X optikai zoom, 10X digitális zoom

Előlapi kamera: 8MP AF, F1.7

Ház162.5 x 74.8 x 8.6mm, 195g, IP68

(S Pen: 5.8 x 4.2 x 108.3mm, 2.8 g, IP68)

*IP68-as por- és vízállósági minősítéssel rendelkezik. 1,5 méteres vízmélységben és maximum 30 percen keresztül tesztelve.

AP8 magos (2.3GHz Quad + 1.7GHz Quad), 64bit, 10nm processzor

*Piaconként és mobilszolgáltatónként eltérő lehet.

Memória6GB RAM (LPDDR4), 64GB

* Piaconként és mobilszolgáltónként eltérő lehet.

*A felhasználó által elérhető memória kevesebb lehet a teljes memóriánál az operációs rendszer és a funkciók működését biztosító szoftver által foglalt memória miatt. A felhasználó által memória a szolgáltató függvényében eltérhet, és egyes szoftverfrissítések után megváltozhat.

SIM KártyaSzolgáltatói modell: Single SIM (Nano SIM-kártya + MicroSD foglalat akár 256GB)

Hálózat független modell: Hibrid SIM (Nano SIM-kártya + MicroSD foglalat akár 256GB) vagy 2 db Nano SIM

* Piaconként és mobilszolgáltónként eltérő lehet.

Akkumulátor3,300mAh

Vezeték nélküli töltés WPC és PMA-kompatibilis

Gyors töltés QC 2.0-val kompatibilis

Operációs rendszerAndroid 7.1.1
HálózatLTE Cat. 16

* Piaconként és mobilszolgáltónként eltérő lehet.

CsatlakozásWi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac (2.4/5GHz), VHT80 MU-MIMO, 1024QAM,

Bluetooth® v 5.0 (LE up to 2Mbps), ANT+, USB Type-C, NFC, Location (GPS, Galileo*, Glonass, BeiDou*)

*Galileo és BeiDou lefedettség korlátozott lehet.

FizetésNFC, MST
SzenzorokAccelerometer, Barometer, Fingerprint Sensor, Gyro Sensor, Geomagnetic Sensor, Hall Sensor, Heart Rate Sensor, Proximity Sensor, RGB Light Sensor, Iris Sensor, Pressure Sensor
AzonosításKépernyőzár: Minta, Pin, Jelszó

Biometrikus zárolás: retinaszkenner, ujjlenyomat-szkenner, arcfelismerés

AudioMP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AMR, AWB, FLAC, MID, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL, RTX, OTA, DSF, DFF, APE
VideoMP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, ASF, AVI, FLV, MKV, WEBM

 

 

*Minden, jelen dokumentumban megadott funkció, kiegészítő, specifikáció és egyéb termékinformáció, beleértve, de nem kizárólag, a termék előnyeit, dizájnját, árát, összetételét, teljesítményét, elérhetőségét és képességeit, megváltoztatható bármilyen értesítés vagy következmény nélkül.

 

###

 

A Samsung Electronics

A Samsung Electronics innovatív ötleteivel és technológiáival inspirálja a világot és formálja a jövőt. A vállalat újraalkotja a televíziók, az okostelefonok, a viselhető okoseszközök, a tabletek, a kamerák, a digitális készülékek, az orvosi eszközök, a hálózati rendszerek, a memóriák, az LSI rendszerek és a LED megoldások fogalmát. A legfrissebb információk a Samsung Newsroomban, a news.samsung.com weboldalon érhetők el.

 

Sajtókapcsolat

Tóth Julianna

FLOW PR

Mobil: +36 20 771 8734

samsung@flowpr.hu

Samu Zsófia

Samsung Electronics Magyar Zrt.

Tel.: +36 1 453 1133

zsofia.samu@samsung.com

 

 

[1] A Galaxy S8 és Galaxy S8+ készülékekkel összehasonlítva.

[2] Okostelefon-tulajdonosok körében végzett online közvélemény-kutatás alapján, melyet az Edelman Intelligence készített 18 évnél idősebb okostelefon-tulajdonosokkal az Egyesült Államokban, Nagy-Britanniában, Szingapúrban, Dél-Koreában és Kínában, 2017. július 21. és augusztus 2. között, és 3949 interjút tartalmazott.

[3] A Galaxy Note5-tel összehasonlítva.

[4] Vízálló akár kb. 1,5 mmély vízben akár 30 percig; a maradványokat le kell öblíteni/ha a készülék nedves marad, meg kell szárítani.

[5] A gyors töltéshez Adaptive Fast Charging (AFC) vagy Quick Charge 2.0-kompatibilis töltő szükséges. Laboratóriumi körülmények között tesztelve. Az eredmények ettől eltérhetnek. Az akkumulátor energiafogyasztása olyan tényezőktől függ, mint a hálózat konfigurációja, jelerősség, működési hőmérséklet, a kiválasztott funkciók, rezgő mód, háttérvilágítási beállítások, böngészőhasználat, a hívások és egyéb hangok gyakorisága, adathasználat és egyéb applikációk használati szokásai.

[6] A „Knox” jelzés azon Samsung-készülékekre vonatkozik, amelyek biztonságát tesztelték és speciálisan vállalati használatra készültek. További információért a Samsung Knox-ról a www.samsung.com/us/knox oldalon található.

[7] A Bixby szolgálatás elérhetősége országonként változó. A hangvezérlés angol (U.S.) és koreai nyelvet ismer fel. Nem ismer fel minden akcentust, dialektust és kifejezést. A szolgáltatás elérhetősége országonként vagy szolgáltatótól függően változhat. A hangvezérlés Samsung és harmadik féltől származó applikációk válogatott, növekvő listájával működik. A kompatibilis applikációk listája az „Apps with Voice” listáján található.

[8] Az elérhető színválaszték régiónként változhat.