MÁRIÓ – KÍVÁNSÁGPIAC  –  Helybe megyünk a kívánságokért!

 Márió műsorában adott egy nyüzsgő helyi piac, az utca embere és egy sztárvendég. A forgatások során az ország élettel teli szegleteibe látogatunk el, ahol virágzik a helyi piac vagy éppen zajlik egy hangulatos vásári forgatag. Ahol az emberek napról-napra, hétről-hétre, vagy csak ritkábban, de rendszeresen összejönnek. Ahol biztos, hogy megtaláljuk a környék legjobb gasztronómiai különlegességeit, a legharsányabb szószólóit, a legérdekesebb történeteit és persze a legkedvesebb zenei kívánságokat. A kalandos piacozások során olyan ismert, helyi kötődésű előadók, zenészek, énekesek kísérnek bennünket gondos házigazdaként, akik jól ismerik a helyi embereket, nevezetességeket, sztorikat. A műsor lényegét pedig a beszélgetések fő témája, a zene adja: zenei kívánságok, kedvenc slágerek, szívből jövő üzenetek.

 

A forgatás során Márió a harmonikás, mint műsorvezető és egy-egy helyszínen akár sztárvendégekkel együtt teljesítik a zenei kívánságokat. A dalkérések, felvételek egy része élőben, harmonikakísérettel, vagy egyéb hangszerekkel előadott dalok formájában kerül rögzítésre. A programon való részvétel ingyenes, és a jelen lévő érdeklődők, dalkérők kb. másfél óra erejéig a különleges zenés előadásnak is részesei lehetnek.

 

Dalokat kívánni és üzeneteket küldeni azonban nem csak személyesen lehet, a nézők igénybe vehetnek egyéb kommunikációs csatornákat is: Facebook oldal, postai küldemény, e-mail. Ezek a kérések Márió és sztárvendége tolmácsolásában hangzanak el.

 

A Facebook eseményben a helyszínek pontosan:

https://www.facebook.com/kivansagpiac/