Bécsi tudósítónk jelenti – elesett a császárváros – Európa multikulturális  fővárosa lett –  nem erre hajtanánk , ha nem muszáj

Bécsbe kiküldött tudósítónk, Lázár János kancellária miniszter érzékletes beszámolója számomra egyáltalán nem újdonság. A fészbukon bejátszott videóval alapjaiban egyet kell érteni. Bármennyire is sértő az érintetteknek, az igazság odaát is ugyanaz mint nálunk.

Jómagam évtizedek óta rendszeresen megfordulok Bécsben.

Gyerekek helyett kutyákat sétáltattak a császárvárosban és szomorúan látom, hogy a hajdan szebb napokat látott város egyes negyedei, köztük a Marihilfer, a Westbahnhof környéke és a Duna csatorna egyes partszakaszai már Európa számára elveszett. Úgy a nyolcvanas években már feltűnő volt, hogy a jólétben szenvedő osztrákok gyerekek helyett kiskutyákat sétáltatnak. Az is érdekes volt minden sarkon hol az üldözött kurdok vagy a sanyargatott palesztinok demonstráltak. A földre terített magazinokat a németül alig beszélő arabok árulták és ezt a szokásukat manapság is folytatják.
A török negyed már no go zóna a fehér embernek

Valós tény, hogy Bécs Európa multikulturális fővárosa lett. A szombati zsibvásárban a Nassmarkton csupa idege árus próbálja elsózni azt az árut amit Ausztriában gyűjtött a lomtalanításkor.  Ma már ott senki nem fordul meg a színes bőrűek után, természetes, hogy minden boltban kínaiak, vietnamiak szolgálnak ki. A bécsi utcakép szerves része a csadorban, burnuszban sétáló hölgyek hat nyolc kisgyerekkel. Mintha ott már ez lenne a családmodell. S ezzel együtt az utcák tisztasága – ahogyan a kancelláriaminiszter mondotta – egyenes arányban csökken a bevándorlókkal.

Amikor azzal példálózik, hogy ha a baloldal győz akkor nálunk is ugyanez várható komoly valóságalappal bír. Ha ugyanis feladnánk a kerítéses védelmi rendszert  hozzánk is beáramolnának a menekültek. Lehet. Bár azt is látni kell, hogy ezek a menekültek a jobb élet reményében, a magasabb életszínvonalú országok felé tartanak. Mint mi magyarok , a fiatalok akik még képesek elszakadni az itteni gyökereiktől. Ennek ellenére mindenki bízik az összes párt józanságában, hogy bárhogyan is alakulna a választás a már egyszer megépített határzárat senkinek nem jutna eszébe ledózerolni. Nagy baromság lenne.