Házhoz megyünk – tollal, kamerával – ami érdekelheti azt az ötesztendős  szantográfon elérheti

Kis stáb , nagy meló.  Elhatároztam, hogy igazi szolgáltató hír és szórakoztató portál lesz a gráf. Kis tesója a gasztrograf is ugyanezt teszi. Így azokra a sajtótájékoztatókra amelyekre meghívót kapunk – info@szantograf.hu mail címre – elmegyünk. Tollal, kamerával tudósítunk minden közérdekű információról. Még olyanokról is amelyek valamilyen fontos üzleti célt szolgálnak. Üzemavatás, boltnyitás vagy bármi érdemi eseményről képes hírt adunk. Akár úgy is ha megadott címre elküldik a megjelenésre szánt hírt és fotókat. Ahogy egy cégnél mondják szolgálunk és védekezünk – az unalom ellen.

Aki nem tudná a gráf idén augusztusban immár ötesztendős. Egy félévtizede jutott eszembe, hogy a világhálón kellene az újonnan megjelenő könyveimet reklámozni. Közben sikerült egy tucat művet összebarkácsolni, s ha lúd már legyen kövérkés. Bővítettem az olvasnivalót minden olyannal , színes információkkal amelyek akár még Önöket is érdekelhetik. Az elv továbbra is az, hogy ami minket se érdekel azt nem írjuk le. Legfeljebb akkor ha fizetnek érte. Hiszen senki koporsóját nem őrzik ingyen, egy ilyen portál fenntartása nemcsak fáradtságos , de még pénzbe is kerül. Szerencsére egyre több régióbéli önkormányzat fedezte fel a gráf marketing értékét. Ha tetszenek látni a portálon szereplő községek címereire kattintva közvetlenül elérik a település honlapját. Ma például Monokkal bővült a kínálat.

Többen visszakérdeztek – miért is jó ez a település önkormányzatának. Nos, a válasz egyszerű, ha ennyire tálcán kínáljuk az olvasnivalót a honlapok szerkesztői rákényszerülnek a folyamatos frissítésre. S rájönnek milyen ösztönző lehet a mi kirakatunk. Szembesülnek azzal, hogy egyes honlapok, meg ne sértsek bárkit egy két esztendős lemaradással  követik az eseményeket.

Ha ilyet látok nem verem nagy dobra – csupán a kollégákat riasztom. Ébresztő…..!