Itt valami szaglik – gázszagot érzek a csekk körül – primitív hamisítvány vagy újabban már spórolnak a kóddal – a nyomdafestékkel, s kézzel címeznek

Elbizonytalanodtam. Különösen azóta mióta tudom, hogy a szélhámosok tárháza kimeríthetetlen. Tegnap írtam, hogy egy százhúsz milliós utalás előtt a számla kibocsájtója nevében jelzett valaki a könyvelésre, hogy a cégük számlaszáma most változott.  Majd egy hajléktalannal felvetették a pénzt és aligha hiszem, hogy a rendőrség megleli az ügyeskedőt.

Most kaptam egy gyanús gázszámlát, amelyen a szokásos fizetnivaló díszeleg. Viszont a csekk nagyon primitív gyártmány. Bal oldalon olvashatatlan és hiányzik róla a posta kódolás. Ráadásul a szokásos számlaszámuk sem stimmel.

Olvashatatlan a bal oldala. A posta kód is hiányzik. S ami érdekes minden hónapban késve küldik, hogy automatikusan felszámíthassák a késedelmi kamatot.
Ez szabályos rajta a kód
Nem is értem mi a postacímük. 7100 Sülysáp, Széchenyi út 55 57. Nekik kellene fizetnem?

A boríték meg mint látható kézzel címzett.  Gondoltam jelzem az ügyfélszolgálatnak hátha kiderül, hogy ezt nem is a földgázszolgáltató Zrt postázta. Ha mégis akkor meg miért ennyire hiányos, miért olvashatatlan. Megannyi kérdés, hátha válaszolnak is.