Válaszolt a Velünk a város –  Nagy Ákos a Hideg soron turnézott – saját szemetüket teregette ki

 

Nagy Ákos fideszes önkormányzati képviselő és társai tehetetlenek, ezért össze-vissza hazudoznak. Mint ismeretes, Nagy Ákos kiállt a választókerületében található szemetes ingatlan elé és természetesen a polgármestert szidta.

 

Azt a hamis látszatot – egyszerűbben fogalmazva hazugságot – próbálta kelteni, hogy a szemét most keletkezett. Ha Nagy Ákos ismerné körzetét, vagy beszélt volna a körzet előző képviselőjével Hubay Györggyel, tudhatná, hogy a szemét Kriza Ákos és embereinek uralkodása alatt keletkezett. Mára jól látszik, az előző városvezetés hiába turnézott a kampányban azzal, hogy felszámolta a miskolci szegregátumokat, hiába állította, hogy a Hideg-sor kolóniáit megszüntette, hétfői sajtótájékoztatójával a miskolci Fidesz-KDNP bebizonyította, a kampány alatt csak megtéveszteni próbálta a miskolciakat. Szerencsére nem sikerült.

 

Ezt igazolják a korábbi fotók. Ha nem ismeri a körzetét, elég beütnie a Googlemapsot és láthatja a több éve keletkezett szeméthalmokat. Azokat, amitől nem tudták a várost megszabadítani.

 

A takarítás a jelenlegi városvezetésre hárul, csakúgy mint az általuk itt hagyott gazdasági krízis kezelése. Mi megbirkózunk a feladattal azon területeken, ahol tettre kész az önkormányzati képviselő. Képviselőink – a város tisztaságért felelős cégével – több tonnányi szeméttől szabadította meg Miskolc különböző városrészeit, például a Bábonyibércet, Tetemvárat.

 

Velünk a Város frakció