Szilágyi Szabolcs várja az ajánlásokat – írja meg, hogy mikor és hol kereshetik fel a munkatársaim, hogy támogassa az indulásomat

Történelmi választáshoz érkeztünk. Az egységes ellenzék elvégezte a maga feladatát. Megállapodott arról, hogy mind a 106 körzetben közös jelölteket indít, közös listát állít, amit a közös miniszterelnök-jelölt fog vezetni. Április 3-án lehetőségünk van megdönteni Orbán Viktor hatalmát és leváltani minden idők legkorruptabb kormányát.

 

A választási kampány hivatalosan február 12-én, szombaton indul  az ajánlásgyűjtéssel. Ahhoz, hogy hivatalosan is indulhassak a választáson 500 érvényes ajánlást kell összegyűjtenem a választókerületben állandó lakcímmel rendelkező magyar választópolgároktól. Amennyiben Ön úgy döntene, hogy megtisztel azzal, hogy aláírásával támogatja az indulásomat, akkor azt február 12-én, szombaton az alábbi helyszíneken és időpontokban teheti meg:

 

9:00-17:00

Miskolc

Hunyadi utca 4. (Jobbik iroda)

9:00-12:00

Miskolc

Szentgyörgy út 23. (Avasi Posta előtt)

9:00-14:00

Miskolc

Széchenyi István út 11. (Centrum Áruház előtt)

9:00-17:00

Miskolc

Corvin utca 9. (MSZP iroda)

9:00-17:00

Miskolc

Arany János utca 13. (DK iroda)

 

Amennyiben a fenti helyszínek vagy időpontok nem felelnek meg önnek, akkor kérem válaszlevélben írja meg, hogy mikor és hol kereshetik fel a munkatársaim, hogy támogassa az indulásomat.