Nem rázza meg ha Janit hívja – ajánlok egy szuper villanyszerelőt – jegyezze meg az elérhetőségét

 

Most nézzen bele a telefonja névjegykártyáiba. Ellenőrizze le, hogy mennyi szolgáltató, orvos, patikus, szerelő és egyéb fontos mester mobilszámát őrzi. Sosem tudhatja előre, mikor kire lesz szüksége. Ha esetleg nem talál a listán villanyszerelő mestert, azonnal írja be Nagy János nevét és telefonszámát – 06 70 394 8047. Számlaképes, regisztrált és jó tudni Borsod és Heves megye teljes területén vállal munkát.

Manapság amikor jelentős állami támogatással újíthatjuk fel a lakást aranyat ér egy olyan mester, aki gyorsan megbízhatóan kicseréli az elavult villamos hálózatot. Egy olyan szakember, aki biztonságosan elvégzi a biztosítéktábla és a lakáselosztók, kapcsolók, konnektorok és lámpatestek szerelését. Nagy János egyéni vállalkozó otthon van a hibafeltárásban, az az elektromos zavarok elhárításában megszüntetésében és gyakorlott szakember a fogyasztásmérő helyek a kialakításában is. Egyszóval szupermen a mesterségében. Mindezt garanciális szerződésben vállalja.

Nem ő az egyetlen villanyos a névjegylistámon. Ám amikor egy kerti medence bekötését illetve az ehhez szükséges elektromos kapcsolat teljesítmény bővítésére kerestem szakit ő volt az egyetlen, aki rekordgyorsasággal szuperáron végezte el a feladatot. Szűnni nem akaró szokásom, hogy a házunknál dolgozó mesterek munkáját megfigyelem. Hátha ellesem a titkukat és legközelebb már magam csinálom. Emlékszem János csapata rendkívül precízen szervezetten és gyorsan dolgozott. S ami meglepett a legmodernebb szerszámokkal vannak ellátva.

Tehát ha éppen ilyen mesterre lesz szüksége jobb, ha előre bebiztosítja magát – s most beírja a kütyüjébe – Nagy János villanyszerelő 70 394 8047 és a mail címe n.jani1104@gmail.com

Jut eszembe erről egy érdekes sztori, barátom máig sem tud rajta mosolyogni mivel vele esett meg a történet. Hölgyismerősét egy mesternek álcázta a mobiljában. Így lett eggyel több kőműves a listáján. Pechére, a kedves neje éppen azt a malteroskanalast csörgette, meg aki járatlan volt a falazásban. Mióta cimborám lebukott a sompolygásban már csak a teljes nevükkel szerepelhetnek a mesterek a telefonjában. Nincs több Bella-Béla parkettás vagy szobafestő…