Már lehet jelentkezni a nyári táborokba!- Idén is várják a gyerekeket a Perecesi Nyári Napközis Táborba és a Balatonmáriafürdői Gyerektáborba

 

 

Idén is várják a gyerekeket a Perecesi Nyári Napközis Táborba és a Balatonmáriafürdői Gyerektáborba.

A perecesi napközis tábor a 6-13 éves gyermekek számára 2022. július 04-én nyitja meg kapuit, ahol augusztus 12-ig vakációzhatnak a kisdiákok. A háromszor kéthetes turnusban 600-800 gyermek számára Miskolc MJV Önkormányzata programokban gazdag üdülést kínál és napi háromszori étkezést biztosít.

A gyerekek a Pereces 1-es jelzésű autóbuszokkal juthatnak el a táborba. A megállók tervezett helyei az alábbiak: Avas Városközpont, Tapolcai elágazás, Szemere kert, Zoltán utca és Bulgárföld.

Táborvezető: Mádai Linda, a nyari.napkozi.miskolc@gmail.com címen kérhetnek információt az érdeklődők.

Az alábbi linkről letölthetőek a formanyomtatványok: https://www.miskolc.hu/aktualis/miskolci-nyari-napkozis-tabor-2022-julius-04-es-augusztus-12-kozott

 

 

A Balatonmáriafürdői Gyermektábor 2022. június 16-tól augusztus 31-ig fogadja a diákokat, turnusonként közel 120 gyermekkel. A táborban 10-16 éves gyerekek nyaralhatnak, a kilenc turnus alatt közel 900-1100 gyermek üdültetését biztosítja a város.

A táborban a tavaszi karbantartási munkálatok elvégzése (pl. külső-, és belső tisztasági festés, tereprendezés, tábor egész területének fertőtlenítése, takarítása stb.) folyamatban van, hogy 2022. június 16-ra nyithasson a tábor.

A tábor nyitásához és működéséhez szükséges szakhatósági bejelentések és azok visszaigazolásai megtörténtek.

A Balatonmáriafürdői Gyermektáborba nemcsak az állami fenntartásba tartozó iskolák kapnak lehetőséget a táboroztatásra, hanem többek között részt vehetnek hátrányos helyzetű gyermekek, a Megyei Kórház Gyermekortopédiai Alapítvány, az Ortopéd Kft. által támogatott gyermekek, valamint a Miskolci Kulturális Központ által delegált gyermekek.

A tábor részvételi díja 38.000 Forint/ 8 nap / 7 éjszaka, mely tartalmazza a napi négyszeri étkezést és szállás költségét. A részvételi díjon felül a fakultatív kirándulás költsége kb. 4.000-6.000 Ft.

A táborozásokhoz szükséges szülői nyilatkozatot a www.miskolc.hu oldalról lehet letölteni.