Skip to content

SZEMÉLYI VÁLTOZÁSOK a rendőrségen Borsodban

2022. 10. 05., sze – 14:27
 Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányságon, a Miskolci-, és a Kazincbarcikai Rendőrkapitányságon megbízott új vezetők 2022. október 1-jével kezdték meg szolgálatukat.

Dr. Balogh János rendőr altábornagy, rendőrségi főtanácsos, országos rendőrfőkapitány Miskolczi István rendőr ezredest, rendőrségi tanácsost bízta meg a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettesi feladatainak ellátásával.

Czinege László r. dandártábornoknak a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőrfőkapitányság vezetőjének javaslatára az Országos Rendőr-főkapitányság vezetője 2022. október 1-jei hatállyal Dr. Bakk Richárd r. alezredest bízta meg a Miskolci Rendőrkapitányság vezetésével.

Czinege László r. dandártábornoknak a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőrfőkapitányság vezetőjének javaslatára az Országos Rendőr-főkapitányság vezetője 2022. október 1-jei hatállyal Nagy Gábor r. alezredest bízta meg a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság vezetésével.


Szántó István


Related article

Mesterecset Pályázat

A Magyar Államkincstár (a továbbiakban: Kincstár) minden évben jelentős erőfeszítéseket tesz befektetési szolgáltatásainak népszerűsítése érdekében. A Kincstár a befektetési- és pénzforgalmi szolgáltatói jelenlétének...

0 Comment

PÁLYAMUNKÁST SODORT EL AZ AUTÓ

  01. 10., h – 10:10 Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Mentőhelikopterrel szállították kórházba azt a férfit, akit egy autós sodort el az M3-as autópályán,...

0 Comment