Skip to content

SZEMÉLYI VÁLTOZÁSOK a rendőrségen Borsodban

2022. 10. 05., sze – 14:27
 Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányságon, a Miskolci-, és a Kazincbarcikai Rendőrkapitányságon megbízott új vezetők 2022. október 1-jével kezdték meg szolgálatukat.

Dr. Balogh János rendőr altábornagy, rendőrségi főtanácsos, országos rendőrfőkapitány Miskolczi István rendőr ezredest, rendőrségi tanácsost bízta meg a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettesi feladatainak ellátásával.

Czinege László r. dandártábornoknak a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőrfőkapitányság vezetőjének javaslatára az Országos Rendőr-főkapitányság vezetője 2022. október 1-jei hatállyal Dr. Bakk Richárd r. alezredest bízta meg a Miskolci Rendőrkapitányság vezetésével.

Czinege László r. dandártábornoknak a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőrfőkapitányság vezetőjének javaslatára az Országos Rendőr-főkapitányság vezetője 2022. október 1-jei hatállyal Nagy Gábor r. alezredest bízta meg a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság vezetésével.


Szántó István


Related article

TISZTELGÉS HALOTTAINK EMLÉKE ELŐTT

A szolgálatteljesítés közben elhunyt kollégákra emlékeztek a megyei Rendőr-főkapitányság épületében. Mindenszentek és halottak napjához közeledve 2022. október 28-án Perhács Tamás r. alezredes a...

0 Comment