Hamarosan beköszönt pészach, a szabadság ünnepe, amelyet ősi hagyományaink szerint közösségi és családi széderesték megtartásával ülünk meg. A szédervacsora.mazsihisz.hu címmel létrehozott oldalunkon az otthoni széderestére kínálunk komplett menüket házhoz szállítással is.

Széderestén ünnepelnünk és emlékeznünk kell, hiszen pészach az Egyiptomból való megszabadulás, így tágabb értelemben az emberi és közösségi, társadalmi szabadság nagy zsidó zarándokünnepe. Pészach méltó megünnepléséhez kínálunk segítséget azzal, hogy létrehoztunk egy online rendelési weboldalt, amelyen a széderestékre kínált ünnepi fogásainkat találják meg.

A rendeléseket március 30-ig lehet leadni, a megrendelt menüket személyesen a Laky Konyhán vagy a Kosher Deliben lehet átvenni, de van lehetőség házhoz szállításra is Budapest közigazgatási határain belül.

Idén az első szédert április 5-én szerdán, míg a másodikat április 6-án csütörtökön este üljük. Ezen a két estén sok millió otthonban és közösségben hangzik majd fel a kérdés, hogy miben különbözik ez az éjszaka az összes többi éjszakától. Ez, a Hágádá, a történetünk összekapcsol majd bennünket szerte a nagyvilágban, az otthonokban és a közösségekben egyaránt.

Boldog és kóser ünnepet minden kedves hittestvérünknek!

 

Csak az összefogás és a szeretet tölti meg élettel a közösséget, és csak együtt építhetünk egy élhető, jobb világot!
Technikai számunk: 0358