Bemutatkozik Pepe – az ideális jármű a jogosítványától megszabadítottaknak – kormány, kabin, négykerék és a tempó nem szédítő – luxusáron

Régóta szemezek egy ilyen törpeautóval.

A városban ezer előnye van. Max. tempó 45 kilométer óránként, rendőr legyen a talpán aki ezzel bemérne. Állítólag nem kell hozzá autóvezetői engedély , egy robogós vizsgával már is a volán mögé ülhetek. Fontos,  nincsen rendszáma így ha egy túlbuzgó miskolci rendész, mondjuk egy ketrecharcos fajta megállít ellenálhatok mint egy némasági fogadalmat tett trapista barát.

Körbejártam az UNIÓ árucsarnok előtt, a gazdája elmondta  ez a gyönyörűség két személyes, elegendő nagyságú csomagtartója is van. Pontosan 400 köbcentis dizelmotorral totyog, ami alig három liter olajat eszik.  Még sosem gondolt arra, hogy gyorsulási versenyen induljon ezzel a járgánnyal, elmondta még, elégedett vele, s azt tapasztalja folyamatosan nő iránta kereslet így egyre drágábban lehet megvenni. Ugyanis a jogosítványát vesztett benzingőztől fertőzöttek is nyugodtan vezethezik. Ára cirka 600 ezer forint, amiért már komolyabb járgányt is vehetnénk. Ám annyi sok előnye van, hogy még ezen az áron mennek el a csaknem húsz esztendős dodzsemek is. Miskolcon jómagam legalább 10 ilyen autóra emlékeztető négykerekűről tudok.