Skip to content

LEZÁRTUK A NYOMOZÁST A MISKOLCI PINCEOMLÁS ÜGYÉBEN

2023. 09. 06., sze – 13:04

Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyet a három ember életét követelő miskolci pinceomlás ügyében indított.

Halált okozó foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétség megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság egy 45 éves miskolci férfival szemben. A nyomozás során beszerzett adatok alapján 2022 augusztusában egy miskolci pincében megkezdett, és a gyanúsított által felügyelt munkálatok folyamán, augusztus 31-én kilenc óra körül egy több tonnás kőtömb szakadt három munkásra. A férfiak az omlás következtében a helyszínen az életüket vesztették.

pinceA Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

 


Szántó István


Related article

ZÖLDÜL A KOLORCITY KAZINCBARCIKA!

AUGUSZTUS 23-24., CSÓNAKÁZÓ-TÓ, KAZINCBARCIKA Az augusztus 8-30. között megrendezett KolorCity Kazincbarcika az ország legszínesebb városává kívánja tenni a települést, melyből természetesen a zöld...

0 Comment

Ezt már olvasta?