Éppen most volt 15 esztendeje, hogy vártam az unokámat a megyei kórház szülészete előtt.Császárosan, az utolsó pillanatban, mielőtt a nyakára tekeredhetett volna a kőldőkzsínór bömbölve megérkezett. Nagyra sikerült , olyanra, hogy alig fért el a rozsdás inkubátorban. Abban amelyben  úgy kapálodzott mint Lajka kutya a szputnyikban. Mire helyreállt a légzése máris fésülhették, de közben mérgében már is le seperte  a kezéhez közel eső összes cuccot a pelenkázó asztalról. Hála  Berkő és Kocsis Pista főorvosoknak idejében egészségesen megérkezett a családba.

Minden együttérzésem, részvétem azokkal a családokkal, akik most a miskolci megyei kórházban elvesztették újszülötteiket. Közben óvnám a kedves kollégákat , hogy  a történtekkel kapcsolatban bárminemű elhamarkodott következtetéseket vonjanak le a vizsgálat lezárultáig, A feltételezett okok sora találgatásokra adhat okot, de érdemes megvárni a szakemberek véleményét.

A megyei kórház , a csillagpont milliárdos projekt összes új beruházása dicséretes. Van okunk a büszkélkedésre. Szörnyű lenne, ha most egy ilyen tragédia mindezt elhomályosítaná egy jó időre.

üdvszi