Nincs béke, egyezség kompromisszum a baloldalon. Egyszerre akar mindenki miniszterelnök lenni. Ha nem sikerült megdumálniuk egymás a baloldal három jelölttel indul. Most újabb hülyeséget szültek – legyen előválasztás.Ne tessenek fárasztani. Ha ebbe a mókába beszállunk úgy is az lesz a vége  – a vesztes szerint , hogy csalás volt az egész. Ennél már csak jobb, hogy írás vagy fej.

Legyen fej! Egy jó fej, egy higgadt, értelmes meglett ember aki nem terelget libákat maga előtt, nem volt ideje megdézsmálnia a közöst és ismerjük a le és a felmenőit. Mondjuk a Bárándy György a volt igazságügyi miniszter aki a baloldal közepéről is kilóg, ő képviselheti az igazi polgári demokrácia értékeit. Tehetős család  nincs szüksége, hogy be vagy rárontson a kincstárra.

Kíváncsi lennék nagyot tévedek e az ötletemmel? Mit tetszenek szólni hozzá?

Egy csőlátást szenvedett szavazó aki ránézésre már nem sok különbséget lát a bal és a jobb között.

Hahó – új fejlemény – a bal ballal háborúzik. Orbán Viktor hátradőlhet – megnyugodhat, annyi kihívója lesz, hogy szimultánban nyomhatja le őket. Szerintem a választás már is kidobott pénz. A kétharmados többség akár négyharmados is lehet. A következő parlamentbe már csak a lelátónk ülhetnek az ellenzékiek. A választásokig legyűrik egymást, keményen.

Bekövetkezett ami várható volt. A régi szoci kemény-mag eltűnőben, a generációváltás megtörtént. Hatalmon, pozícióban a zőldfülűek. A fiatalítás túlságosan jól sikerült. A rutintalan, pelenkás pisisek, akik csak megörökölték a meg vagy kiüresedett vezetői székeket fogalmuk sincs mit akarnak a választók. Egy legény van csak talpon Fletó, aki lassan de határozottan kampányol, szavai szerint ősszel felszántja az országot. Bajna G. Gedeon és szövetségesei azt veszik észre, hogy már csak a portás ül a Jókai útcai székház földszintjén.

Fletó berágott, aki ismeri az tudja, sejti ez mit jelent.  Erősített Gréczy Zsolttal és bekövetkezik az amire senki nem számított – az őszödi showman lesz a beúgró. Csak azért mert  a többi jelölt gyenge, erőtlen, és színtelen. A helyzet pikantériája, hogy Gyurcsányon újabb fogást már nem találni. Ami volt az összest lerágták. Sukoro, 2006 őssze, moszkvai kereskedelmi központ és kész. Ja táncol az ablak előtt munkaidőben. Gondolkodom mi lenne még, hirtelen nem is jut eszembe. De, a maffia  baloldal a bolgás titkosszolgáknak beöltözött KGB-sek megjelenése a Budapesten. Igen ez egy homályos ügy, de több még nem szivárgott ki erről.

Folyt.köv.