Hahó! Csütörtöktől ismét lesz miskolci sörfesztivál. A kulisszák mögött megint Hajdú Péter és Sarka Kata. A támogatók – a városháza a HELL, a XIXO és a Szerencsejáték zrt. Most jövök rá, hogy akkor én is köztük vagyok, hiszen megint rágyúrtam a hétvégi ötösre. Egyéniben és kalákában. Tehát beszálltam, beszálltunk a buliba. Ki is írhatnák   szantograf.hu  – mint nagyvonalú támogató. Három kombinálttal játszom. Ha nyerek már is megszüntetem ezt a portált.

Komolytalanabbul – jut eszembe tavaly min is csámcsogtunk – miért a Népkertben, miért Hajdú Péter csinálja – mi lesz a népkerttel a buli után -mennyibe fáj ez az adófizetőknek -drága a belépő -és még sok minden máson. Hogy most itt a második miskolci sörfest -ideje válaszolni a kérdésekre.

Egy ilyen alkoholos rendezvény, ahol ráadásul színvonalas műsorok is követik egymást csak egy jól őrzött zárt térben képzelhetők el.  Tehát a belvárosban ez az egyetlen nagy terület amely erre  infrastrukturájában megfelelő. Tavaly se volt gond sec-perc helyreállították  a népkertet.

Miért is  Frizbipéter? Nos, mert neki jutott eszébe és volt ereje, kapcsolati tőkéje , hogy összehozza. Egyébként akinek kedve van a szemközti sportpályán próbáljon egy hasonló ellenrendezvényt összehozni. Míben segíthetek? Tippeket is adok hozzá. Ez olyan, tetszik tudni, mint a rádió  – egyszer már szétszedtem egyet – s akkor jöttem rá, akár én is föltalálhattam volna. Egy két dióda, kondenzátor, hangszóró meg egy szappandoboz. Ám megelőztek.

A programot az idén az Észak és a BOON rendre közli – sőt túdositunk is az eseményekről.A rendezvénynek van önálló portálja ahová magam is belestem – itt lesz Lagzi Lajcsi a dáridóval, Karamell és a gyerekeknek a csiribiri. Ez az én ízlésem, ennél sokkal komolyabb és színvonalasabb a kínálat.

Tehát csütörtöktől vasárnapig újra itt van a nagy csapat – a Miskolci Sörfest. Jut eszembe ez még nem a müncheni kisöccse , de érdemes lenne kapcsolatot teremteni a családdal. Legközelebb meghivni őket – hogy települjenek ide – nem mindenki jut ki Németországba. Régóta kiváncsi lennék egy ottani ilyesmi hangulatára.