Dicsekszem, büszkélkedem. Egymásközt vagyunk – elmondhatom,  húsz esztendősen – esküszöm tanúim vannak rá – úgy nyertem országos szépségversenyt az Ország Világban, hogy a képem alá azt írtam – a szerénység a legszebb erény. Bejött, a kép se volt kutya, de ezzel a mondattal taroltam. 197O-ben, negyvenezer szavazattal elsőként nyertem egy, egy hetes moszkvai utat teljes ellátással. A miskolci lányok kivágták a képem a hetilapból és ott csüngtem a szobájuk falán.

A második díj egy párizsi út volt ugyanilyen formában. Ha valaki ismeri az ide hajazó Golda Mayeres viccet gratulálok neki , ha nem és még kíváncsi rá  privát mailben elküldöm. Jó de nem szalonképes.

Mielőtt teljesen eltérnék a büszkeségem tárgyától  elmondom, hogy tegnaptól a bloggjaim megjelennek a napidoktor, hu portálon. A tehetség, a talentum utat tör magának. Ha még sem akkor kellenek a jó baráti kapcsolatok. G. Németh Gyuri országos barátom – a valamikori  Westel legismertebb igazgatója tárgyilagos elfogultsággal befogadott a portáljára. Már a banerom is kint van náluk. Igaz, szóba jött, hogy egy elkelne egy jobb, részlet dúsabb kép rólam. Mentegetőzésként mondtam – hozott anyagból dolgozom, nekem már ez van. Majd jutott eszembe előkerítem az 1970 -es szépségversenyes fotómat. Készült a miskolci fényképész szövetkezetben. Egy hétig dolgoztak rajta a retusálók. Jobb mint az érettségi képem.

Ha tetszik holnap küldöm. Addig is másszanak át a napidoktor.hu ra.

szantograf.hu