Még az éjszaka megjött Szegedi László jegyzete, ötlete – keressük meg az első szerelmünket. Fiatalember, bohó és ötletgyáros. Tudni kell róla, hogy nagyapja Szegedi László sokáig a főnököm volt a Borsodi Vegyésznél. Kitűnő újságíró, szerkesztő és költő volt. Unokája lányommal együtt érettségizett, s egy időben a Déli Hírlapnál dolgozott. Kalandos úton került Budapestre s most ott szerkesztő. Régóta tervezi, hogy beszáll a szantograf.hu portálhoz kulizni. Ma felteszem az írását – vigyázat figyelem  Ő komolyan gondolta, gondolja  – keressük meg az első szerelmünket.

Most szinte érzékelem – a kedves Olvasó agytekervényei lassan lendületbe jönnek, a belső winchester rozsdás nyikorgással felmelegszik – próbálja kiszkennelni ki is volt a nagy Ő. Az első. Tessék még egy kicsit gondolkodni. A párjának egy szót se. Csak nekünk írja meg virágnyelven.

A másik Bucsay István barátom régi képei – milyen lenne a miskolci magasvasút.

Tehát jön , csak itt csak Önöknek és csak ma  – további szép napokat. Ma vasárnap kiránduló időt ígértek a szakemberek – tehát esernyő nélkül még a kertbe se menjenek le.

 

szantograf.hu