Drótszamár autósoknak – amíg a kocsit buherálják – a taxicsekk se rossz

Sajátos szolgáltatás a Miskolci Autóházban a kerékpár. Nem újdonság, már korábban is láttam ott néhány Skoda márkájú bicajt. A projekt lényege, hogy aki leadja az autóját szervizre, javításra kikölcsönözhet egy kétkerekűt.

Nyáridőben nagyon foglalkoztatott a dolog, már már majdnem rászántam magam erre a szolgáltatásra, de végül meggondoltam magam. Talán azért mert egyébként is gyakran rázatom magam drótszamáron, tudom milyen távolságra van Diósgyőr és a belváros. Mire bekarikázok már mehetek vissza a kocsimért. Nem azért mert olyan gyorsan dolgoznak, hanem ilyen lassan tekerek.

Ami még jó hír – ez a szerviz egyre tökéletesebb. Talán annak is köszönhető, hogy eljött a pillanat amikor a szolgáltatók rájöttek őket az autósokért találták ki. Korábban mintha fordítva ültek volna a paripán.

Pontosak olcsók és ajándékba – lemosták és kitakarították a kocsit. Nem nagy összeg, szerény apróság, de jól esett látni. Még akkor is ha tudom, hogy egyébként is belekalkulálták az árba.

Hogy mi kellett az arculat váltáshoz, a hozzáállás megváltozásához. Egy alapos drágulás, kereslet csökkenés a kocsik iránt, laposodó pénztárcák, kevesebb vásárló, csökkenő igény a szolgáltatások iránt.  S máris kedvesebb az a vevő aki valamiért ott hagyja a pénzét.

A kerékpárt pedig legközelebb kipróbálom, jól néz ki.

Ám mostanában egy taxicsekkel is le vehetnének a lábamról ha ott van dolgom.

szantograf.hu