Nem minden papsajt – illusztratív a kép – kicsit szomorkás a hangulatom, máma….

Csuda rossz kép, kár is feltenni. Csak hát annyira kifejező. A címe az öregség amely egyenlő a tartós depresszióval. Bár ma szépen sütött a nap, még sincs jó hangulatom.

Aki dicsekszik az ugye időnként számíthat kisebb nagyobb vagy még nagyobb kudarcra is. Szóval mindent megtettem, hogy a mai, a péntek délutáni dedikálásra minél többen jöjjenek el. Nem hallgattak rám, hiába volt a jó szó a kedves invitálás.

Lehet, hogy rosszul tettem és hamar kitettünk a kirakatba a Kádártól Castróig – s aki tehette már hétfőtől megvette. A lényeg,  jómagam arra számítottam, hogy Ecetfák városa és a Gyurcsány szabadon után erre is annyian jönnek mint előzőleg.

Jó ha 17 könyvet vittek el, ismerős kedves arcok – na sebaj karácsonyig csak elfogy. Aki viszont szeretne ilyet – és aláírással nyugodtam mailezzen  vagy telefonáljon 20 2192391 és a Géniusz könyváruházban vagy az Észak ügyfélszolgálatán megveheti. Mindhármat.

Másik gondom , hogy a legjobb segédem unokám Norbi a képek és a szövegek felrakásának mestere vasárnapig  szabotálja a gráf menetét.

Van is egy csomó adósságom – például itt vannak a dedikálás képei, a megyei közgyűlés legfrissebb hírei és a nagyon olvasott Iván Gizi drótpostája is várja a nyilvánosságot. Ja és vannak érdekes Olvasói leveleim azt is feltenném már.

Különben a fenti kép ugye az öregséghez készült illusztráció lenne. Eredetiben nagyon jól mutat. Gondoltam  elsütőm ehhez a régi viccet – hogy ennek a szép kornak is megvannak az örömei – s mi az – legalább egyet-kettőt tessenek mondani.

( Valaki ma megsúgta – egy férfi ember – hogy most jött rá, hogy ami a lába között himbálózik még pisilésre is jó. Ha jó és ennek már, hogy tud örülni …)

Alig várom a facén Görény Gábor mélyen szántó kritikáját, remélem nem hagyja szó nélkül ezeket a sorokat. Várom, hogy felderítsen.

szantograf.hu