Angyalok is vannak – a tündéreket is várjuk – bajbajutott egy borsodi család

Igen is angyalok vannak. Léteznek, az viszont nem igaz,hogy csak ilyenkor karácsony táján lepnek meg minket. Az igazi angyalok egész évben velünk vannak. Itt vannak. Melinda – elégedjenek meg a telefon számával 06 20 800 73 98 jobban tudná elmondani mint most én, hogy van Miskolc mellett egy szerencsétlen család amelyet még az ág is húzza.

Az édesanya hosszan tartó súlyos betegségben idén júniusban hunyt el. Három gyermek maradt utána egy 22 esztendő és két tízenéves , akiket a magára maradt édesapa nagyon nehéz körülmények között nevel. A betegség és a halál mindannyiukat megviselte , szó szerint anyagilag tönkrementek. Már a gázt is kikapcsolták náluk. Feltehetően a bankkal se tudnak megegyezni és megeshet, hogy hamarosan fedél nélkül maradnak a Miskolchoz közeli házukból kiköltöztetik őket. A szomszédok – többek között Melinda a jó tündér is próbál segíteni rajtuk.

Az alapvető dolgokat már megszerezték nekik- élelmiszert, ruhaneműt és fűtenivalót. Még pénzre lenne szükségük – a számlaszám 55400118 15053592  ide lehet utalni, bármilyen kis összeget örömmel fogadnak. Bővebben a fenti telefonszámon.

A titkolózás egyszerű oka , hogy a bajbajutottak szemérmesek, röstellik a szerencsétlenségüket, a sorscsapását. A segítő angyal se akar teljes névvel a nyilvánosság elé állni. Így aztán most ilyen körülményesen kérjük a többi tündért, hogy közösen segítsünk ezen a borsodi családon.

Szívem szerint már is írnám – mennyit sikerült nekik a fa alá tenni.

szantograf.hu