Itt az új trendi – hogyan valljunk szerelmet – tömör mondanivaló a nagyvilágnak

Egy mai reklám vagy nevezzük divatosan propagandának. Ilyen világot élünk, valamikor ha szerettük egymást elbújtunk a Népkert árnyas fái alá és bugylibicskával bevéstük a  piros pad támlájába – Judit -Pityu. Legközelebb ha ara jártam, esetleg más valakivel csak az egyik nevet kellett átvésni. Diszkrétek és intimek voltunk. Olyan kulturáltak. Ma már nem ez a módi -falra vagy a hídra mázolják – mint a hejőcsabain is sokáig olvasható volt – Mária gyere vissza. Adtunk szerenádot, de úgy hogy a szomszédok is élvezzék, írtunk képeslapot, szerelmes levelet, küldtünk szív küldi szívnek szívesent. Még a Szabad Európa rádión át is vallottak szerelmet az országhatárokon túlról, de az eszünkbe se jutott, hogy a kapcsolatainkat az újságban teregessük ki.

 

Ám tegyük fel, hogy a jövőben már a Győzike trend jön. Állandó rovat lesz ki kivel mikor és hol és naprakészen vágjuk a fontos emberek kapcsolatrendszerét. Egy új világ köszönt ránk. Győz az információ szabadsága . Bár ha visszagondolok a múltra ez a fajta intimpistázás erősen távol állt a politikától, az úriemberek körében  sosem jött divatban. Ám a két világháború között színházi életben és a revolverező ( aki nem tudná a revolveres lapokban azért kellett fizetni amit nem írtak meg) bulvárlapokban ez a rovat bevált szokás volt.

Na mindegy ez a fenti kép kitűnő illusztráció – kedves Olvasók ez megy mostanában. Ne legyünk szemérmesek ami igaz az igaz. Valahogyan tudatni kell a nagyközönséggel a fontos információkat. Mert erre szomjazunk. S ebben a magasröptű élvezetes stílusban.

szantograf.hu