Ne tovább – itt is lehet véleményt mondani -csak add a neved hozzá

Szép, új világ köszönt ránk. Lassan de biztosan elönt minket a szenny és a mocsok. Az internet online birodalmában. Ha az idevonatkozó törvények ellenére is megengedett és következmények nélkül lehet rágalmazni, gyalázkodni akkor nekünk annyi. Elzárhatjuk a gyermekek elől a világhálót -és kezdhetünk begubózni.

Különben mindenki tudja miről is értekezek, mit is szeretnék mondani.

Az alvilági terroristák módszere álarcban, kendő mögé bújva fenyegetni – ennyire bátrak.Szerencsém van, hogy ez a portál nem erre lett kitalálva és hamarabb kapcsolom ki mintsem, hogy ilyen kútmérgezésnek helyet adjak itt.

Látogatóink száma – hihetetlenűl  nagy – ilyenkor hétvégén megnő az olvasottság. Röstellem is, hogy nem mindig teljeskörű az érdeklődésre tartó iromány, az olvasnivaló.Mehetnénk egy kicsit más irányba is -.ajánlották legyen sex és még ennél is több, vigyünk be egy kis politikai pletykát – ez nekem is tetszik. Ám hangsulyoznám a mértékletesség és a jóizlés határain belül maradva.

Tehát itt sose számítsanak anonim bejegyzésekre – a facén keresztű megy a bejegyzés – tehát akinek véleménye van az ne tartsa vissza magát. Csak fogalmazzon úgy ahogyan az emberek szoktak amikor egymás szemébe néznek -úgy, hogy se maguknak se a célszemélynek ne okozzanak álmatlan éjszakát.

Különben – manapság az ügyészség erre szakosodott kabinetje IP cím alapján 24 órán belül átadja a rendőrségnek a számítógép használójának a bejelentkezési címét.Ám a felelőséget mégis a portál üzembentartójának- mint az objektiv felelőség alapján – a nyakába varrják. Pénzbüntetés, bezárás no meg egyéb ilyen enyhe büntetés vár a bűnösökre. Fejvesztés nem lesz – az már megvolt – mert akik erre vetemednek a sötétség homálya mögé rejtőzve egyébként sem rendelkezhetnek ilyen fontos , alapvető emberi testrésszel.

szantograf.hu