Márkás órák a Józsefvárosból  – januárban megrohamozzák a piacot – kínai piac napjai meg vannak számolva

Halódik a kínai bazár a Józsefvárosban. Naponta akcióznak a NAV kommandósai így aztán eltűnőben   hamisított márkás karórák. Kár, nagy kár idáig alig néhány ezer forintért lehetett kapni olyan nagy nevű márkákat amelyekkel bármilyen komoly tárgyaláson felhúzott ingujjal lehetett nagyképűsködni a szerzeménnyel.

Tomi barátom – aki előre jelezte, hogy mikor milyen márkát sikerült beszereznie meghúzza magát. Rájár a rúd az ottani kínai és vietnami árusokra. A vasút melletti piacon kikötötték az áramot és a víz sincs a vécén. Még se hagyják magukat kituszkolni. Vajon az újévben meg merik e rohamozni a bazárt és erőszakkal eltávolítani az árusokat?

Lehet tippelni. Egy biztos ezen a kis területen naponta százmillió forintok cserélnek gazdát, s különféle csempészáruk, hamisított márkájú termékek kerülnek forgalomba.

Üzenem az illetékesnek – ha bezárják akkor se tudok eredeti police órát venni. Meg egyébként is a régi még jobban jár mint az eredeti márkás. Ráadásul ránézésre mutatósabb is – ha csak éppen le nem csúszott  valamelyik mutatója.

szantograf.hu