Ámokfutók ellen – fedélzeti kamera az autóban – legjobb a Smarty

Megelőztek minket az oroszok, náluk már majdnem minden autó szélvédője mögött ott lapul ez a kis HD fedélzeti kamera. Egy SD kártyára folyamatosan rögzítik a forgalmat és véletlenül valami nem kívánatos esemény történik van egy saját szemtanú. Egy objektív bizonyíték, ami ugye  lehet jó is meg rossz is. Persze ha rossz akkor még mindig el lehet tüntetni ezt is. Egyébként ez a mánia azt jelzi, hogy Oroszországban bármi megtörténhet a közutakon, tehát nem ért egy ilyen szemfüles útitárs.

Jómagam már régen használok ilyet – s egyszer kellett volna igazából akkor se volt jó.  Be is cserélték a Conradban ahol vettem, de ez kevés vigasz.

A mostani Smarty márka az a vérprofi -ez azt is kijelzi, hol mikor merre jártál, van benne  navigáció is. Egyetlen hátránya, hogy csak a saját szoftverével tölthető, menthető le.Elég nagy felvétel gyűjteménnyel rendelkezem – van egy két olyan örül képsorozatom amin ámokfutók előznek jobbról a pályán, s ép, hogy képesek beállni. Úgy, hogy kényszerűségből lassítok.

Nagy kérdés, ha felteszem és látható a rendszámuk, időpont és helyszín perelhetnek e engem vagy az illetékesek indíthatnak e eljárás ellenük hivatalból.

Jogászok válaszoljanak.

szantograf.hu