Kényszerű szabadságolás – árulkodom is – jön a pártház és a Kós ház…

A sors és a naptár jóvoltából két szerdán át nem kell retro jegyzetet írnom. A dolgok jelenlegi állása szerint jó is meg rossz is. Élhetetlen típus vagyok nem szeretek a mókus-kerékből kiszállni, csak azért mert utána sokkal nehezebb vissza állni. Amikor 2009-ben jó ideig a kórházi ágyat teszteltem akkor írtam. Volt is mit.

Most viszont kettő hétig nem jelentkezem az Északban a retro jegyzettel.

Ezért elárulom mi van a tarsolyban , utána mi várható.

Dudla Józseffel bejártuk az ITC székházat, az MSZMP volt palotáját ami kifejezetten pártháznak épült. Egy kis visszaemlékezés  – volt már hasonló a miskolci televízióban a rendszerváltás idején – szegény Kecskés Sándor volt a riporter.

Majd utána jön a Kós ház, a miskolci építészek klubja.

Időközben mindkét anyagot úgymond felvettem – ám ha közben még valakinek volna ehhez, ezekhez valami friss infója szívesen venném, ha megosztaná velem.

Addig meg szabadságolom magam – kollégáim persze itt a gráfon tovább gürcölnek.

Köszönöm a jókívánságokat , jólesnek, magam is hasonló szépeket kívánok minden gráf olvasónak. Áldott békés karácsonyt – s aki nem tévedne ide már boldog újesztendőt is. És sok olvasnivalót innen.

Ki ne felejtsem  – külön köszönet a támogatóknak, a hirdetőknek.

Azoknak is akik úgy gondolták a nevük ne is szerepeljen itt – elég ha támogatják a portál – mondván ennyivel úgy is tartoznak az ördögnek.

szantograf.hu