Sramlikings  a kedvencem – a Saturnban van a Médiamarkban nincsen

Különös, hogy miután ebben az országban mindenki zenélni  és énekelni akar egyre kevesebb a zenemű üzlet. Valamikor Miskolcon a főutcán a Welidlich házzal szemben és az Ady hídnál és volt egy hanglemezes. Majd később ezzel szemben is egy kisebb bolt. Egyszer, nem sokáig a Keravill is nyitott egy CD-s boltot, áruházat a Szent Annánál. A piacokon óriási volt a választék a múlatós kazettákból és a másolt CD-ből. Ezt megelőzően Bakus Laci is foglalkozott még ezzel intenzíven a város  több pontján.

Ma ha azt vesszük a  Médiamarkon kívül sehol máshol nincsenek cédék. Ott is a hazai termés elég korlátozott és sramli meg egyáltalán nincs. Jómagam – elárulom nagy híve kedvelője vagyok az osztrák és német népzenének és ha tehetem Bécsben a Saturnban, ez a Médiamark sógora megveszem a legújabb termést. A két áruház egyazon cégben van ám a zenei paletta választéka eltérő.

Azt mondták azért mert itt nálunk a sramli nem nyerő, ezért nem tartanak ilyen cédéket. Ha meg nem tartanak akkor ezt honnan tudják amikor a magyar Sramli kings lemezeit viszik mint a cukrot.

szantograf.hu