Fűtőfilm, most barátkozunk vele – árammal megy, de gazdaságosan – újabb hókuszpókusz

Hirdették, ráharaptam és már ki is próbáltam. Egy távol keleti országból hoztak be egy speciális fűtőszálas fóliát amelyet akár falra vagy a padlóba szerelve ontja a meleget. Természetesen árammal megy, de olcsón mert az ígéret szerint az energiát legalább 95 százalékosan hasznosítja.

Most kísérletezek vele, hogy szőnyeg alá gyűrve képes e meleget varázsolni. Közben lesem a villanyóra pörgését, hogy eldönthessem mennyi jó és gazdaságos ez az egyszerű fűtési rendszer.

Gondolom ez a fűtőfilm, amit méretre szabva árusítanak  mások figyelmét is felkeltheti, aki érdekes nyugodtam hívjon. Majd elmondom, hogyan vált be vagy igyekszem majd másokat lebeszélni erről az újabb hókuszpókuszról. Addig is tanulmányozom a fizikát azon belül az energiamegmaradás törvény tárát. Jómagam ugyanis a gáz és a szenes meg a vízteres kazántól kezdve már mindent kipróbáltam. A konklúzió , hogy semmi sincs ingyen. Igazából akkor melegszem meg amikor négy kukányi fát felhordok a kandallóhoz. Akkor már fűteni sincs kedvem.

szantograf.hu