Új kamerák a villanyrendőrnél – figyel vagy lesifotózík – szerkentyű amely megéri a pénzét

Hahó – ha valakinek elkerülte volna a figyelmét, most szereltek fel négy új kamerát a miskolci villanyrendőr kereszteződésében. Minden irányban látnak és a Kresztáblás oszlopokról lesnek.

Valójában nem tudni, hogy ez a városi figyelőrendszer része vagy a piroson áthajtókat figyeli. Ha az utóbbi akkor érdemes oda figyelni. Még akkor is ha csak azt rögzíti, hogy ki megy át a forgalom-csillapított Kazinczy Ferenc utcán. Különben itt ma már egyre ritkább az ellenőrzés és egyre bátrabban furikáznak rajta keresztül olyanok akiknek nem lehetne.

Szuromi Ferenc telefonálta, hogy nála már kapható az a műholdas rendszer – legálisan – amely előre bemondja a telepített fix sebességmérő rendőrségi kamerákat. Sőt újabban – persze frissíteni kell a szoftvert – a piros lámpa figyelő kamerákat is előre jelzi. Ki próbáltam – az M1-en végig pontosan riaszt, Pesten, ahogyan a Városliget előtt járunk már is figyelmeztet a környék valamennyi rendőrségi lesi fotómasinájára, amelyek a lámpákban bújnak meg. Hasznos kis szerkezet, hamar megkeresi az árát.

Az ezzel kapcsolatos hírdetés a portálon is megtalálható.

szantograf.hu