Bank bumm….- Budapest Bankot robbantottak – a cél egyértelmű

Kezdjük azzal, hogy Budapesten brutálisan bankot robbantottak. Majd mint valami fiatalkorút nem nevezték meg a pénzintézetet. Miközben mindenki láthatta melyik bank előtt robbant a bomba.

Nem kell nagy nyomozói tehetség, hogy ez a támadás egy figyelmeztetés volt. Feltételezem, hogy a robbantó vagy a robbantók vagy a mögöttük állók összefüggésben hozhatók a devizahitel károsultak valamelyik szervezetével. Lehet persze egy örült is aki a következő választások előtt szeretne egy kis káoszt előidézni. Arra is gondolok, hogy a robbantók már megküldték az üzenetüket az illetékeseknek, a sajtó vagy a posta útján. Hogy amennyiben a devizahitelesek rabszolgaságát nem törlik el, akkor a többi bank is felkerül a listájukra.Ilyen üzenetnek lennie kell, de a sajtó és a rendőrség nem akar reklámot csapni a radikális csoportnak. Viszont ők se akarnak a kulisszák mögött keverni-kavarni, számukra fontos a közvélemény szimpátiája, rokonszenve. Tehát csak idő kérdése, hogy mindenki megtudja, kik voltak és mit akartak.

Javukra írandó, hogy nem akartak véráldozatot. Azt viszont elérték, hogy mától nem ajánlatos motorral megközelíteni még a takarékszövetkezeteket sem. Meg azt, hogy elhalasztom a most éppen esedékes banki ügyintézésem. Mert senki nem tudhatja, hogy hol és mikor lesz a következő bumm.

szantograf.hu