Bajnai Gordon ma  Miskolcon – a jelöltcsere elmaradt – Nagy Korsa Judit és dr. Varga László az indulók

A hírek szerint ma délután Bajnai Gordon Miskolcon van. Ez ma pénteket jelent. Így is történt – a sajttájon jelen volt Gúr Nándor, dr. Simon Gábor, Bajnai Gordon, Debreceni József és Nagy Korsa Judit. Mindenki elmondta a magáét. Mi újságírók a tavaszi fáradtságtól meg se tudtunk szólalni. Kérdés nem volt, lehetett volna, de a felszólalók mindent kibeszéltek. S végül a várt meglepetés elmaradt.

( Ami info még érdekes lehet – Bajnai Gordon is fekete Skoda szuperb vel kampányol. Ezzel járja az országot. Ez ma a menő márka.)

Lesz egy sajtótájékoztató amelyen érdekes információk is felmerülhetnek a szövetségen belüli jelöltekkel kapcsolatban.

Ha meg lesz a konkrétum jelentkezem.

Magán véleményem a csere nem jó.

A pesti vagány csávók itt sose rúghatnak labdába.

Ám a nagy politikai alkuk Pesten kötetnek ahol vajmi keveset konyítanak a helyi viszonyokhoz.

Ez persze minden pártra jellemző.

Ha kíváncsi lenne – csak annyit mondhatok nemrégiben Obama amerikai elnök  – Ő is mond hülyeségeket pedig nem is le hanem rá hallgatnak – kibökte, ő maga is szívott már marihuanás cigit.

A kósza hír pletyka volt. Rosszindulatú.

Minden a régi felállás szerint zajlik.

A Calypso előtt olyan húsz táblás – egyforma táblás ellentüntető fogadta , várta Bajnait.

Ajánlottam egy formabontó performancet – ha elnök úr kijött volna az étteremből készülhetett volna egy csoportkép az ellene demonstrálókkal.

Egy ilyen húzás általában a legelszántabb ellenfeleket is lebénítja.

A csoport részéről megvolt a hajlandóság, örültek volna a találkozónak. Félelemre aggodalomra se lett volna oka senkinek, tíz háromajtós-szekrény méretű rendőr kémlelte a környéket. Kár, hogy ez a kép nem készült el. Többet ért volna mint a belső egymás közti smuzolás.

 

szantograf.hu