Vas megye rendőrfőkapitánya írt – három éve levelezünk -a hideg kiráz ha kopertát küld

A hideg ki ráz amikor levelet kapok Vas megyéből. Főleg ha az ottani rendőrfőkapitány a feladó. Sok jót nem jelenthet ha az ottani rendőrség ír valamit. No, persze vannak kivételek.

Jómagam 2011 óta leveleztem velük tavaly karácsonyig egy parkolási ügyben. Rőviden a rendőr leállított a kocsimat majd amikor már hiába kereste a fogást feljelentett, hogy rossze helyen állunk. Az ügy megjárta a központi nyomozó ügyészséget és a közigazgatási bíróságot is. A tét 30 ezer forint volt, ennyi lett volna a bírság.

Az a hűlye igazságérzetem, s nyughatatlanságom nem engedte, hogy fizessek. Minden ok nélkül. Három év elteltével győztem, a fenti határozattal a bírságot megsemmisitették és jelezték a felmerült költségeimet megtéritik.

Komolyan vettem – a vas megyei főkapitány – mai levelében részben helyt adott a kártéritési igényemnek. A 130 darab levélre amiket velem küldette 2900 forintot hajlandók fizetni.

Az ügyvédi költséget és a bírósági illetéket nem téritik meg. Hogy miért? Mert és csak. Tehát a bukovái mégis 280 ezer minusz 2900 forint. Tehát győztem.

Nem kértem a megtévedett rendőr akasztását, kikötését és felnégyelését. Azt se, hogy azokat az ügyintézőket akik három évig csak úgy merő szórakozásból próbáltak szívatni intsék meg vagy térdepeltessék őket kukoricára. Csak a pénzemet akarom.

Tehát a csata még nem ért véget.  Úgy száz ezret még belefecölök. Hogy a 300 ezret visszanyerjem.

Aki hallja adja át. S még itt nincs is vége tehát el ne fussanak vele.

szantograf.hu