Fletó töpreng – megálmodta s bejött – szivárognak a DK -ba

Tetszett olvasni a Gyurcsány szabadon interjú könyvemet? Nem, kár tavaly júniusban a könyvhéten elkapkodták, később a választásokig nem győzték után nyomni. Rövid, olcsó és tartalmas. Gyorsan gyártottam, volt rá két hetem, hogy a könyvhétre kikerüljön.

Akkori buzgalmamban Németh Miklóssal is meg tettem ezt, Ő viszont máig se engedélyezte a megjelenését. Sajnálom, rengeteg kulisszatitokra derülhetne fény. Nem is értem, hogy ha már magnóra videóra mondta miért is gondolta meg magát. Mitől is tarthat. Ez a múlt és az igazság minden szava ül, megállja a helyét. Igazi egyenes monoki ember. Remélem még egyszer a nagy nyilvánosság is megismeri ezt.

Fletó gondolkodik, töpreng. Markába hullhat, a hátrahagyott MSZP. Minden úgy történik, ahogyan megálmodta. Ő tudja miért fordított hátat az elvtársaknak. A könyvében célzott is erre. Amikor rákérdeztem – most ő hagyta ott őket vagy őt hagyták magára?

A lényeg, hozzá hasonló megszállott karizmatikus baloldali káder nincs más a szocialisták féltekéjén.Kezd begyorsulni a mágneses centrális erőtér, áramlanak a szimpatizánsok a DK táborába.Gyurcsány hozza a formáját, kezdik átértékelni a munkásságát. Megéri, hogy próféta lesz a sajátjai között. A nagy öregek mentségére – Ildikó és Kovács László idáig is ezt hajtogatták. Gyurcsány olyan amilyen – a könyvek árával még tartozik a kiadónak – de hát Ő ettől Gyurcsány.