A Budaörsi Infó megtudta kik lesznek az idei Angyalok

(Budaörs, 2014. július 02. – Budaörsi Infó) Kiválasztásra kerültek az idei Vodafone Angyalok: Agárdi Szilvia, Kovács Krisztina és Miksztai-Réthey Brigitta lettek a verseny győztesei. A Főállású Angyal Programról korábbi cikkünkben már olvashattak. A lényege, hogy ez egy olyan támogatási program, amelyet a világ egyes országaiban jelenlévő Vodafone alapítványok vezettek be, illetve működtetnek az adott országban.

Az Alapítvány, támaszkodva a Vodafone csoporton belüli tapasztalatokra, Magyarországon hetedik alkalommal hirdette meg ezt a programot. A pályázat győztesi szeptemberben csatolják fel a szárnyakat és kezdenek neki az aktív munkának.

Miksztai-Réthey Brigitta megvalósításra váró projektje: Segédanyagok a halmozottan sérültek mobileszköz használatához. A Bliss Alapítvánnyal karöltve kívánja megvalósítani ezt a tervet.

A témája: egészségügyi rehabilitációs tevékenység fogyatékkal élők számára.

Kovács Krisztina projektje a Jogklinika. A BAGázs Közhasznú Egyesülettel fog majd együtt dolgozni.

Témája: hátrányos helyzetű csoportok társadalmi esélyegyenlőségének elősegítése.

Agárdi Szilvia projektje: A Informatika a látássérültekért Alapítvánnyal együtt kerül majd megvalósításra.

Témája: nevelés és oktatás, képességfejlesztés, ismeretterjesztés.

Szeptembertől elindulhat az „angyali” munka. Agárdi Szilvia a Budaörsi Infónak elmondta, hogy nagyon örül, hogy ő is a kiválasztottak közé került.

„Rengeteg tenni akarás ami bennem van, hisz most kaptam egy lehetőséget arra hogy tevékenykedhessek a többiekért a társaimért. Nagyon örülök hogy a kezembe adódott ez a lehetőség, hisz most érezem azt igazán, hogy a sok munka egyik gyümölcse beérett.”

Gratulálunk a győzteseknek és kívánjuk, hogy sok embernek tudjanak segíteni munkájukkal! Agárdi Szilvia projektjéről folyamatosan olvashatnak majd portálunkon szeptembertől. Tartsanak akkor is velünk.