INGYENES BULI BUSZJÁRAT AZ EFOTTRA

A Telekom, amely a számos nyári zenei fesztivál mellett már az EFOTT támogatója is, különleges buli buszjáratot indít az EFOTTra minden nap 12 és 24 óra között, amelyet a vonattal, távolsági busszal érkezők és a helyi lakosok is ingyenesen igénybe vehetnek, kapacitás függvényében. A buszjárat a fesztivál ideje alatt kb. félóránként indul a Tiszai pályaudvarról.

A buli buszjárat megállói:
Tiszai pályaudvar – Centrum – Villanyrendőr – Tapolcai elágazás – EFOTT

A Telekom a miskolctapolcai helyszínen számos izgalmas aktivitással várja az egyetemistákat és főiskolásokat: kipróbálhatják a Teqballt, az idei nyár nagy szenzációját, amely egy új, magyar világszabadalom, a lábteniszt és az asztaliteniszt ötvöző zseniális találmány.
Az EFOTT látogatóinak különleges élményben lesz részük, hiszen a Telekom Backstage Bárjában karnyújtásnyira koktélozhatnak kedvenceiktől. A két oldalról nyitott bár egyik oldalán a Pepsi Nagyszínpad, a Rauch Aréna, a Hip Hop stage és a HÖOK színpad fellépői buliznak együtt, a másik oldalon pedig a fesztiválozók, így akár még egy, a kedvencekkel közös selfie is készülhet. Az EFOTTon indul útjára a Telekom online képfeltöltős játéka, amelyben a fesztiválozók saját egyetemi hashtaggel a saját felsőoktatási intézményüket erősíthetik a social (FB, Insta, Twitter) oldalakra feltöltött fotóikkal, hogy megnyerjék az általuk kiválasztott fellépőt egy tanév közbeni eseményre.