Silány a választék – ez volt az utolsó csepp abba a pohárba – katolikus kántor vezeti a zsidóság ügyeit – igazi átváltozó művész – egyenesen a melegbárból

Pincsi legyek ha ezt értem. Tessék elképzelni, hogy a képen látható szimpatikus fiatal közgazdászt választották meg elsőre Zoltai Gusztáv ügyvezető helyére a Budapesti Zsidó Hitközségnél. Semmi gond, a jövő a fiataloké, csak van egy kis szeplő a pályázó múltjában. Nem is szeplő, fogalmazzunk úgy, hogy az úr előélete nem éppen kívánatos egy történelmi egyház világi vezetőjénél.

A képen látható új ügyvezető – lehet, hogy már nem az – korábban volt tranvesztíta fellépő különböző meleg bárokban, katolikus kántorként is bevált és most a zsidóság ügyeinek kezelését bízták rá. Ami ugye felelősséggel és pénzel – nagy pénzzel jár. Nem volt semmilyen ilyen olyan betűs átvilágítás, a szavazattöbbség döntött. Kunos Balázs a nagy sakkmester, egy bizonyos régi bank börtönviselt igazgatója, volt kormányzati ember is alulmaradt a kántorral szemben. Mindössze három szavazaton múlott az átváltozó művész újabb karrierje. Ma már mindent elolvastam az üggyel kapcsolatban, okosabb nem lettem, kutya legyek ha ezt nekem valaki józanul elmagyarázza és megérteti velem.

A MAZSIHISZ elnöke teljes joggal újra összehívta a testületet és még mindig ezen rágódnak. A nagy kérdés maradjon ne maradjon a fiatalember ügyvezető igazgató, sajnos semmit nem tudunk , miként döntenek másodszorra.

Ha nélkülözhetetlen ember van, akkor  az Zoltai Gusztáv a volt, a lemondott ügyvezető. Szerintem az lesz a vége , hogy reaktiválják. Kiderül, hogy húsz évig jól szuperált, s  még ugyanennyit kellene lehúznia, ha már ilyen silány a választék.