Jűanban fialtatni érdemes – mitől nő a látogatók száma – az olvasottság se kutya

Hihetetlen , de igaz, egyik napról a másikra megduplázódott a portál látogatóinak a száma.  Ezzel arányosan minden rekordot megdöntött a nézettség.  Nos, ilyenkor a kíváncsiság nem hagy nyugodni. Tovább nyomozok – megnézem mely IP címekről, s milyen országokból lesnek meg. És ami lényeges melyek azok az írások, amelyek a fokozottabb érdeklődést váltják ki.

Sorolom , a miskolci önkormányzati választások vezetnek. A Pásztor Alberttel kapcsolatos bejegyzések, főleg a negatív, kritikaiak mágnesként vonzzák az olvasót.

Szélesebb körben a Mazsihisz körül folyó cirkusz is nagy érdeklődésre tart számot. A tengeren és az óceánon túl is. Ahogy elnézem a kezem alá dolgoznak. A hajcihő nem csitul.

Jó volt az is, hogy bekapcsolódtam a légi forgalomirányításba. Nagyon sokan ették ezt a hülyeségemet is.

Ám a kínaiakkal kapcsolatos írásokra mindig ugranak valahol. Így aztán most se hagyom ki. Szóval Pesten a belváros legfrekventáltabb helyén, a Vörösmarty tér sarkában, az angol követség mellett fedeztem fel a kínai bankot.Elnéztem egy darabig, nem volt nagy forgalom, embert nem láttam se ki se be. Ez nem az a fajta pénzintézet ahová egyszerű halandó besétál kölcsönért, ide nem kunyerálni járnak. A betétesek se itt fialtatják a megtakarításaikat. Ez a bank állami kölcsönöket ad, s állami befektetéseket fogad. Főleg a kínai államét. Tudni kell, hogy a világ legnagyobb adósság követelője a Kínai Népköztársaság. Ami azt jelenti, hogy Oroszország kivételével mindenki Kína adósa. Az USA a legnagyobb. Ez a tartós béke záloga. Jelenleg. S bizonyíték arra, hogy győzött a világ kommunizmus.  Kínában. Mert ugye ha még emlékszünk , a béke tábor úgy sétált be az erdőbe, hogy a gaz imperialisták eladósították, köztük minket is. Most mintha fordult volna a kocka.

Egyszer kíváncsiságból besétálok ebbe a bankba. Beteszek néhány száz ezer forintot. Hosszú távra, ahogy látom itt érdemes fialtatni a bankót. Jűanban.

DSCN1590