Hajdú Péter a pénteki Északban – interjú a legismertebb tévéssel

Ma csütörtökön megjelent a Sokszöges eszterga írásom az Északban. Mondani se érdemes a Gellért Károly nevével fémjelzett csodálatos találmányról a sokszög esztergáról írtam. Gombó László a mester társa segített az emlékek felidézésében. Tessék elővenni és átolvasni.
Holnap azaz pénteken az Északban Hajdú Péterrel készítettem egy sajátos hangvételű interjút.
Hogy milyen volt? Nos, az írásból kiderül. Péter egy igazi celeb, különös egyéni karakter. Utánozhatatlan és önkritikus. Néhány apróság – lazán kijelentette ma már nincs oda a nyomtatott sajtóban való szereplésért. Ma már csak két újságírónak veszi fel a kagylót. Nem érzékenyültem el, de megettem. Azóta is töröm a buksim vajon ki az a másik boldog kolléga.

Persze nekem is sikerült lefagyasztanom egy másodpercre, így jár az aki nem ismeri a humoromat. A beszélgetés végén megajándékoztam egy könyvemmel, a legújabbal, hogy cserébe legyen erről egy reklámfotóm.
S ahogyan ilyenkor szokás – megkérdeztem , milyen névre is írhatom a dedikálást – csönd – hát Hajdú..hosszú ú a végén… S mindez akkor amikor arról esett szó, hogy Péter tudatosan készült, gyúrt az ismertségre.
Tehát a pénteki Északban az aktív televíziózás legismertebb személyisége Hajdú Péter lesz a porondon. A képet Kerényi László barátom készítette róla.