Garázsvásár – behajtani szabad – kreatív megoldás

Gyűjtöm az ötletes megoldásokat. Nem vagyok elveszett ember, de ha engem küldenek be a konyhába, hogy kreáljak egy behajtani tilos táblát az ott fellelhető eszközökből ez bizony nem jut eszembe.
Keresném a feltalálót.
Megjutalmaznám és szívesen dolgoznék vele.
Tele a garázsom sosem használt vackokkal. Például rengeteg gumiabronccsal, síléccel, bakanccsal és mindenféle alkatrésszel.
Pontosan 1968 óta pusztítom az ÁFOR ( szerintem ezt már alig ismerik) és a MOL kínálatát. Valamikor bármilyen kocsim volt igyekeztem spájzolni a márka legfontosabb pótalkatrészeit. Kezdetben ugyanis nem úgy ment mint manapság, hogy ha valami elszakadt, eltört, elkopott beégett rögtön kitudták cserélni. A bal első Lada ajtóból is kettő volt. A statisztika szerint ez sérült a legtöbbet. Trabant kombi hátsó szélvédő aranyért se volt , egyszer kellett és Csüri István a Merkur szép emlékű vezérigazgatója, országos jótevő, az ország legbefolyásosabb csodatevője egy épp kocsiból szereltette ki nekem a Csepeli telepen.
Hogy miként zajlott ez az akció csudára érdekes, el is mesélem majd. Akit nem érdekel már törölhet is a profiljából.
Jut eszembe – szervezek egy garázs aukciót – van sok minden régiség, műszaki és egyéb kidobni való ami valakit még mindig érdekelhet. Egy telefon és szívesen elkísérem egy ilyen két beállós garázsvásárra. Csak egy telefon és sok apró és már nem kell a kukába hordanom mindazt ami valakinek még kincset jelenthet.